Kutsal Savaşçı
3,3

sekegu
sekegu

14 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Bu yorumu iyice düşünerek ve tartarak yazdım :)
Filme dün gece girdim 3 arkadaş gittik , ben zaten ne göreceğimi bilerek ve umarak izledim
O yüzden beğenmeme gibi bir durumum yok , bir arkadaşım orta dedi diğer bir arkadaşım filmden haberi olmadığı için bu ne saçmalık dedi :)
Yorumuma gelince
Film kritiğini okursanız iyi olur , hani filmlerin giriş kısmında konuyu anlatmak için kısa bir anlatımı vardır , (bunun en güzel örneği Yüzüklerin efendisi bence)
Giriş animasyon halinde verilmiş hem moda , hem daha düşük maliyet hemde çizgiroman uyarlaması olduğu için olabilir , ama bu kısım gerçek görüntülerle daha iyi olurdu bence , film şehri iyi yansıtmış hatta bunun için biraz fazlaca özen göstermişler , fakat müzik çok zayıftı, aksiyon orta şeker , ne çok fazla nede çok az , oyuncular idare eder , genel olarak baktığımızda ortalamanın çok az üzerine çıkabilecek bir film , sıkı bir film izleyici olarak görüşüm bu, çizgiromanın takipçilerini hayal kırıklığına uğratacağını sanmıyorum , hatta o havayı yaşamak eminim hoşlarına gidecektir , ben çizgiromanını okumadım fakat görmüşlüğüm var , dediğim gibi ortamın havarı iyi yansıtılmış umarım hayal kırıklığı yaşamazlar :) , filme puanım 10/7
vva1
vva1

15 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Sinemada izlerken o kadar sıkıldım ki verdiğim paraya acıdım doğrusu. Türünü sevenlerin beklentilerini karşılayabilir belki ama bana cok sacma geldi acıkcası. İzlemeden önce dogru karar vermek lazım.
jesibundy
jesibundy

3 Haziran 2011 tarihinde eklendi
bu film olmamış. b sınıfı havası var. hatta daha da beter c, d diyebiliriz. matrix vari görüntüler var filmde. ama hiç gitmemiş diyebilirim. film kendini bir şey sanıyormuş gibi hikayeyide yarım bırakıp zaten iyice zıvanadan çıkıyor.
en iyisi uzak durun.
zamanınıza bile değmez.
Zeynel K
Zeynel K

23 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Genel olarak güzel ve akıcı bir filmdi. Süresi gayet ideal çerez niyetine hiç sıkılmadan izliyorsunuz. Yalnız vampir denen şeyler bilinenin aksine farklı yaratıklardı bence. Filmde Eomer ve Grima Solucandili görmek ise mutlu etti :)
ilh9bu
ilh9bu

12 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Ya senaryo güzel de filmde birşeyler eksik kalmış. Bunu film boyunca hep hissediyorsunuz.
İkicnisi mutlaka çekilecektir ve umarım daha iyi çekilir.
rastababy-2
rastababy-2

16 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
buyurun işte..aksiyon filminden bile koku alanlar cıkıyo.napıcaktı adamlar yani;misyonerlikse yapmış yapcagını,kokusunu almışşsa nolceek hee :?
selim-2
selim-2

15 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
İlk dakikasından itibaren temposu hiç düşmeyen,çok beğendiğim bir film.
ebuci
ebuci

15 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Cok iyiydi be. Izledigim en iyi vampir filmi. Filmdeki atmosfer, mekanlar harikaydi. 10/8.5
elmaaa
elmaaa

1 Haziran 2011 tarihinde eklendi
hem konusu güel hem sistem eleştirisi var hemde aksiyon sahneleri harika
cemxxx
cemxxx

16 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
ben ce filim gayet güzel gerçi herkese göre görece değişir kimi beyaz sever kimi siyah ama bu filim devamı gelecek olduğu kesin o zaman savaşlar daha güzel olacak gibi 10/9 .
sinema
1 ziyaretçi
20 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Yanılmıyorsam 6 milyon dolarlık bütçesi olan bir film ama benim için 0.6 notu bile verilmeyecek hatta 0.6 dakika bile izlenmeyecek bir film olduğunu izeyince anladım. Çok NET olarak söylüyorum 0.1/10 benim notum o da başroldeki Asyalı güzel insan için :) Yazık oldu harcadığım zamana..
Aysel Uckermann
Aysel Uckermann

29 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
İlk defa baştan sona bir vampir filmi seyrettim. Daha öncekileri t.v.'de yarım yamalak seyretmiştim. Filmin ilk sahnelerinde ki atmosfer çok değişikti. Fantastik,gizemli bir şeyler vardı. Ayrıca şunu da söylemek isterim, filmin devamı gelebilir gibi. Belki birkaç serili bir film olur. Bildiğim kadarıyla, film bir çizgi romandan uyarlanmış. Bu yüzden birkaç film olma ihtimali yüksek bence.

Ayrıca sonu yarıda kesilmiş gibi...

Güzel, fena değil... Çabuk bitiyor :) Sanırım biraz sürükleyici olduğu için çabuk bitiyor.

Devam filmini bekliyorum....
avcu-emre
avcu-emre

13 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
ben 15 dakika önce seanstan cıktım bence güzel film. değişik konusu olan sürükleyici. sıkılmıyorsun hiç.
kardiyak
kardiyak

15 Ocak 2012 tarihinde eklendi
kesinlikle zaman kaybı.filmin içinde haddinden fazla özenti hareketler ve basitlik bulabilirsiniz.
SonSovalye
SonSovalye

14 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Film Güzel. Değişik ve Farklı.