Kader
4,2

pennyroyaltea
pennyroyaltea

3 Aralık 2006 tarihinde eklendi
öncelikle belirtmeliyim filmde nerdeyse hiç müzik yok(uğurun şarkı söylediği sahneler dışında).Sessiz başlıyor ve sessiz bitiyor.Bi de çok karamsar olmuş bi mutlu sahne bile yok.Ben beğenmedim kısacası..
umitkul-34
umitkul-34

28 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bu film insanın gerçek aşk nedir kavramı üzerinde uzun uzun düşünmesine katkısı olan bir zeki demirkubuz başyapıtı olacak bir şaheser
Özay D.
Özay D.

25 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Filmi 2 saat önce izledim. Film insanın içine işliyor ama sanki bişeyler eksik kalmış gibi, yani 4/4 lük olmamış. Zaman ve mekan geçişleri çok kopuk belkide ondandır. Kızın İzmir'de pavyonda olduğunu ancak Konak meydanını görünce anladım mesela. Aradan geçen zamanı anlamak için ise erkek oyuncunun tipindeki değişime dikkat etmek gerekiyor. 10 üzerinden 5 verdim.
safakozdeger
safakozdeger

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim ve bu film için geçirdiğim zamana çok acıdım...film baştan aşağı küfür dolu.Tek kelimeyle berbat bir film..
guray-27
guray-27

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bunun neresi ödüllük denebilecek ortaşekerli bir film. fakat önceden ödül alan filmlere bakıldığında olay ortaya çıkıyor. bu film o ödülleri veren masaya hitab etsin diye çekilenlerden. sessiz, olay yerine imge kullanma falan... beklentinizi karşılamayabilir.
cesurunlu
cesurunlu

20 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Demirkubuz, bunalım takılıyor. Tiyatro yapsa daha doğru olur.