Sensiz olmuyorda olmuyorr! olmayan ne? elamanın performans cok iyi ama senaryo biraz zorlama gibi. Nihayetinde filmi benim babam izlese Ne kadar hayırlı evladım var diye şükür eder kesin!!
masumiyet kadar etkileyici olmasa da beklentilerimin üstündeydi kader. vildan atasever’in şimdiye kadar gösterdiği en yüksek performans olduğunu düşünüyorum. zeki demirkubuz’a ve oyuncu seçimlerine zaten söylenecek söz yok. toplumumuzda yaşanan, bazılarımızın farkında bile olmadığı, kendisine çok uzak bulduğu yaşamların ayırdına varmamızı sağlıyor zeki demirkubuz. bize bu yaşamları göstermeye çalışırken de bunu tüm doğallığıyla yapmaya özen gösteriyor. bize varoşları, pavyonları anlatırken bunu oralarda yaşayan insanların gözünden bakarak ve onların dilinden konuşarak yapabilmesi ustalığını kanıtlıyor.
Zeki Demirkubuz filmleri kendi ölçeğinde güzel yapıtlar, oyuncular da gayet iyi... ama onun bütün fimlerinin senaryosu klişe olmaktan öteye gitmiyor... hele bir de Kader, tamamen Masumiyetin kopyası olunca yönetmen özgünlükten iyice uzaklaşıyor bu durumda... böyle başarılı bir yönetmenin özgün fimler yapması durumunda sinemamızan daha çok hizemt edeceği, sinema tarihinde daha kalıcı bir yer edineceği düşüncesindeyim...
bence masumiyetten çok daha etkileyici.hikayeyi bilmemize rağmen etkilendik filmden.ufuk bayraktarın film içindeki değişimleri muhteşemdi.nasıl en iyi erkek youncu ödülünü almadı anlamak zor.bir sahnede televizyonda masumiyeti izlemeleri de ayrı bir güzellikti.9/10.
süper bir filmdi zeki demirkubuzu alkışlıyorum bu filmi izleyenlerin mutlaka masumiyet filmini de izlemelerini tavsiye ediyorum özzellikler haluk bilginer süper filmde
masumiyeti daha önce izlememiştim ikisini arka arkaya izledim ve çok beğendim filmlerden sonra içimi epey bir umutsuzluk ve hüzün kapladı gayet başarılıydı yani
Aşkın saplantıya dönüşmesi,düşünmeksizin aşkın peşinden yürümek...En az hayat kadar sert bir film.Bazı arkadaşların abartılı yorumlarına katılamayacağım ama yılın en iyi filmi olduğu kesin.Finalinide çok beğendiğimi söylemeden geçmiyeyim...
masumiyet'teki H.BİLGİNER'in piknikte anlattığı hikayeyi görsel olarak da izlemek çok keyifli bence. Masumiyet üzerine izlendiğinde insanı içine çekiyor, z.demirkubuzun önceki filimlerinden farklı fakat bence oldukça başarılı,sürükleyici ve izlenmesi gerekli