Sapık
4,4

gogola
gogola

31 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Filmin sonunu bilmiyorsanız eminim sonuna kadar izleyeceksiniz. Sapık dan sonra defalarca çekilen ikilemlerin başlagıcı bence psycho dur. Çok zekice bir akış ve son var. Perkins çok sıkı oynuyor. Özellikle son sahnede bir görün. Adam sanki gerçekten Psycho. Yılına göre çok şeyler başarmış bir yapım, resmen efsaneleşmiş sahneleri var. Bence Alfred gerçekten çok sıkı bir yönetmen. O yıllarda bu tip bir film yapmak her babayiğidin harcı değil.
Şu an bile zevkle izliyoruz. İyi bir oyunculuk ve sıkı bir zeka için izleyin.
Muhammed aydın
Muhammed aydın

20 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Bence Abartılan Bir Filmi Ve Çoğu Sahnesi Boşuboşuna İlerledi Ama Norman Bates'ın Karakteri Kaliteliydi Ve Gizemli Ölüm Sahneleri Hoşuma Gitti Fakat Grafik Olarak Kötüydü Ama Normaldir Sonuçta 1960 Yapımı Ve Sanatsal Taraflarıda Vardı Müzikleri Ve İlerleyişi Pek İyi Değildi Son Sahnesi Kaliteliydi Ve Filmin Anlamlarıda Vardı.
AykutKarabacak
AykutKarabacak

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
1960 yapım bir film için güzel, kendi zamanının ilerisinde... Ama mantık hataları da yok değil; filmin sonunda kardeşinin öldürülme hikayesini sessiz sakin dinleyen kadının tavırları biraz saçma geldi bana. Tarihi bir vesika gibi izlenebilir.