Joe Black
4,3

Bilal Yıldız
Bilal Yıldız

21 Aralık 2021 tarihinde eklendi
İnsana aşkı yaşattırırken, "kim olursan ol onurunla ve ahlakınla yaşa çünkü bir son ve yeni bir başlangıç var" mesajını insanIn aklına nakşediyor. İtikadi yanlışlara ve kısa bir RTÜK makasına takılmazsanız HAYATA DAİR FİKİRLERİNİZİ OLUMLU YÖNDE ETKİLİYEBİLİR.
TEK T
TEK T

1 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
Benim için çok özel bir yeri olan bu film tam anlamıyla bir başyapıt diyebiliriz.
Film gerek kadrosu gerek senaryosu olsun tam anlamıyla takdire şayan bir yapım oturun arkanıza yaslanın ve izleyin.
mustafa özalp
mustafa özalp

21 Nisan 2020 tarihinde eklendi
TEKRAR TEKRAR İZLEDİĞİM KUSURSUZ BİR FİLM FAKAT ESKİ FİLMLERDE İZLEDİĞİMDE SESLENDİRENLER OYUNCU KARAKTER RUHU TAT VERMEDİ. ESKİ SESLENDİRME ÇOK DAHA SANAT YAŞATIYORDU
Ceyhun Ozan
Ceyhun Ozan

17 Kasım 2013 tarihinde eklendi
uzun olmasına rağmen kendisini izlettiriyor, kesinlikle çok güzel
Tusina
Tusina

3 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Cok uzun zaman nce izlemistim.Izleyenin asla pisman olmayacagi muhtesem bir film.Sresi uzun olmasina ragmen film bittiginde uzuleceksiniz.Roamntik ve duygusal bir film izlemek istiyorsaniz bu film tam size gre.
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

24 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Üç saate yakın süresine rağmen, sıkmayan, su gibi akam bir film...
pyloth
pyloth

21 Nisan 2010 tarihinde eklendi
10/10.. Harika bir film..
CastieL-2
CastieL-2

23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film,arşivimde en üstlerdedir. Bir insanın bu filmi begenmemesini anlayamıyorum. 9/10
yigitt87
yigitt87

29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Film kesinlikle büyük bir başyapıt.Mükemmel bir film.3 saat olması göz korkutmasın bi 3 saat daha olsa izlenecek bir film.Çok özgün bir senaryo, duygu işlemesi müthiş,eksiksiz harika bir film.Kesinlikle izlenmeli. 10/10
Josephy
Josephy

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi romantik filmlerden biridir.İyi oyuncularla kaliteli bir yapım
Buster-2
Buster-2

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Film tamamen değişik konusuyla, çok farklı duygular yaşatıyor. Sonunda çok yakışacak bir son beklerken tam anlaşılmayan birşeyle karşılaşıyor ve bu filme bu sonun yakışmadığını düşünüyorsunuz..Fakat Kesinlikle Öneririrm
erdemmarasli
erdemmarasli

16 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi kaç kez izledim ve daha kimbilir kaç kez izleyeceğim bilmiyorum. Aşkı bu kadar saf, ürkek, doğal anlatan kaç film (Kazablanka, Titanik...) var ki! Yorumların ilk sayfasını açınca çok şaşırdım çünkü ilki hariç diğer hepsi olumsuz yazmış. Bence bu büyük haksızlık. Özgün senaryosuyla, kulağı okşayan o mükemmel müzikleriyle, ihtiras üzerine o uzunca cümlelerle kurulan diyaloglarıyla resmen büyülendim. Her zaman arşivimin en değerli parçalarından biri olarak kaldı ve kalacak...
hayalci-010
hayalci-010

21 Mart 2008 tarihinde eklendi
Senaryosu ve oyunculuklarıyla göz dolduran ilginç bir yapım,sürprizi bozulmasın diye başkalarına anlatamayacağınız türlerden. .Tam arşivlik/10
astro1984
astro1984

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Benim için efsaneleşmiş bir film!1998 için özgün bir senaryosu vardı. Bendeki etkisi hala sürüyor... Joe black! :)
emr-sngr
emr-sngr

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çok harika bir film...diyaloglar çok süper...kesinlikle izlenmeli 3 saatinize değer:)