pi-bro
24 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Tarantino olduğu içinn aldım bu filmi ama beklediğim gibi çıkmadı.Biraz karışık bi film.Yine de bazı yerlerde heyecan artıyo.En iyi tarafı müzikleriydi galiba
O kadar ahım şahım bir film değil kesinlikle. Filmi izlerken acaba bu filmi Tarantino değil de başka bir yönetmen mi çekmiş diye düşündüm. Bence Tarantino tarzını pek yansıtamamış gibime geldi. Neyse, filme gelecek olursak biraz ağır tempolu bir film. İçinde pek de aksiyon olmayan, sadece 2 usta oyuncunun kurtarmaya yeteceği bir film olmuş. İzlemezseniz çok bir şey kaybetmezsiniz. Ama illa izleyeceğim derseniz karar sizin! 8/10
TARANTINONUN OLGUNLUK FILMI. Tarantınoyu sadece heyecan ve şiddet tutkunu dıye nıteyenlere atılmış iyi bir şamar. YENI FILMINI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUZ. :)))))
bence bir tarantino filmine göre oldukça heyecanlı ve akıcı bir film. çok iddialı bir film değil, bu yüzden de baş yapıt değil ancak iyi bir kurgu, keyifle izlenebilen bir film.. ayrıca ilginç bir yanı, tarantino'nun klasik şiddet öğelerini barındırmıyor.
klasik tarantino filmi.oyuncu kadrosu cok iyi olmasına ragmen filmin hiçbir karesini kacırmamanız gerekiyor çünkü biraz seneryo olarak karışık ve takip edilmesi zor bi film.herşeye ragmen izlenmesi gereken bi film..
benim izlediğim en kotu filmlerden biriydi heyecan yok aksiyon yok bide karışık bunların hepsi birleşince kotu bir film ortaya çıkıyor bence izleyince bişi kaçırmış olmazsınız....
hapisten çıkma siyahi bir kadın, elinin tersiyle itip defol diyemeyeceğin bir zeka! amerikan haklına sanki bir mesaj gibi, dikkat edin onlar bizden daha zeki diyor sanki :)
tarantinonun death prooftan önceki en fetish filmi.bridget fondanın kendisinden çok ayak parmaklarını görüyoruz.ayrıca tarantino yine usanmadan filmdeki tüm karakterlerin tek tek ruhuna inmiş,hiçbirini yüzeysel geçmemiş sonuçta da yine çanta,para,polis,suçlular,uyuşturucu ve harika şarkılarla tam muhabbetlik bir film yaratmış.
zekice bir senaryo ve kaliteli bir film..samuel jackson harika gerçekten..ama söylediğiniz gibi pulp fiction’dan sonra böyle bir yapınca tarantino beğenilmedi..ama tarantino hala söylüyor..her türe el atacağım..
Tarantino'nun bütün filmlerini izleyen biri olarak şunu söyleyebilirim.. Pulp Fiction çok sığdı.. Rezervuar Köpekleri fazla ise düzdü.. Bunlardan kesinlikle daha iyi.. Ama Kill-Bill'den değil.. Eğer "Bu bir Tarantino filmi" diyerek izlemeye başlarsanız ve sabırlı olursanız çok seversiniz.. Öbür yandan "Sadece bir film" diyerek izlemeye başlarsanız çok sıkılırsınız.. Sanırım anlatabildim..