Jackie Brown
3,8

selo-jin
selo-jin

25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
nerdeyse kusuyordum o kadar sıkıcı ve yavaş ilerliyen bir film ki beni baydı diyebilirim bu arada dikkatimi birşey çekti robert de niro gibi bir adam cast bölümünde niye yok
desperadom2004
desperadom2004

29 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu filmi izleyenlerin filmi bir kez daha izleyip bişeye dikkat etmelerini istiyorum.filmin belli bölümlerinde kısa aralıklarla oyuncuların konuşmalarının yansıtıldığı kamera arkası mikrofonu kameraya yansıyor dikkatli bakanlar görecektir.kamera önüne yansıyan bu mikrofon nasıl olurda daha sonra farkedilmez ve filme konur anlamıyorum.tarantino dikkatsiz kurgucularla çalışmış olmalı.hadi hiç kimse göremedi tarantino kendi filminide mi piyasaya sürülmeden önce dikkatli izleyemiyor.bu olay bence tarantino dan ve film den büyük puan kıracak bir olay .tabiki takip edip dikkat edenler için.
ayhankizilirmak
ayhankizilirmak

19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
tarantino nun filmi oldugunu dusunmeyenler bagaj sahneleri, ayak fetişi, basit diyaloglar, kötü adamların kötü adamlarla çatışması basit bir olayın bu kadar güzel işlenmesini farketmemiş olan insanlar herhalde... diger filmlerine nazaran yanlarında sönük kalsada genel anlamda ortalamanın üstünde bir film seyredilmesi gerekenlerden
invinoferitas
invinoferitas

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Pam Grier'i tanıyıp sevmeme vesile olan Tarantino'nun yine farklılığını gösterdiği kötü adamları bir kez daha değişik bi açıdan gördüğümüz baş yapıt.
erdenizpasali
erdenizpasali

13 Eylül 2009 tarihinde eklendi
sıkıldımmmm.. başlangıçta filmi çözmeye çalışıyorsunuz.. çöz çöz bitmiyor ve 45 dk sonra bir pöfff sıkıldımm diyorsunuz.. ara verip tekrar dvm ediyorsunuz.. ahanda hareketlendi diyorsunuz valla ii gidio allah bozmasın derken nazar değiyor ve son 30 dk da da her ne kadar aksiyon yoğun gibi görünse de.. sıkıldımmm diyorsunuz.. de niro amcamı o kıytırık role layık görmelerini saymıyorum bile!!! kısacası 'sıkıldımmm'.. 4/10
mmaslan06
mmaslan06

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
tarantino nun en kötü filmi. izlerken sıkıldığımı hatırlıyorum. 10/6
Zeynel K
Zeynel K

1 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Tarantino kimliğini tam olarak yansıttığını düşünmüyorum diğer filmlerine göre farklı bir tarzı var fakat kesinlikle en kötü filmi diyemem. Filmde gizem faktörü dengeyi bozmuş bence çünkü sonu net bir şekilde tahmin ediliyor. Şaşırtıcı birşey olacak mı diye merak ettim fakat olmadı. En çok hayıflandığım nokta ise keşke De Niro abimize daha fazla rol verseymiş.