Demir Maskeli Adam
4,2

karakartaltevfik
karakartaltevfik

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Bu eser hakkında fazla söz etmeye gerek yok gibi geliyor bana.4 silahşörler in beyazperdeye geçişini oldukça başarılı buldum.Hikayenin de akıcılığı göz önüne alarak ben bu yapıma 10 puan üzerinden 8 puan veriyorum.
jamesbond-2
jamesbond-2

1 Ocak 2007 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi uzun olan süresine(132 dakika) rağmen sizi sıkmıyor akıcı olay örgüsüne sahip,tabiki çok iyi oyuncular,mekanlar filmi izlenir kılan unsurlar.ayrıca gerard yine çok komikti.bence aksiyon biraz daha fazla olmalıydı.gişede çok iyi sonuçlara imza atamadı fakat izlenmeye kesin değer bir film.8/10
naked-soul
naked-soul

11 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
gerçekten çok başarılı uzun olmasına rağmen oldukça akıcı bir film...oyuncu kadrosununda bayağı kaliteli olduğu bu film gerçekten izlenmeye değer...8/10
potasyum
potasyum

15 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
çok güzeeell..dünya malı için kardeşin kardeşe neler edebileceğini çok iyi anlatmış..harika tarihi bir filmm
theyurdal
theyurdal

4 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Cok iyi hazirlanmis gercek hikaye cok iyi anlatilmis leonardo di caprionun izlenmesi gerekilen bir film 10 üz. 8.7
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

13 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
ben çok sevdim her ne kadar leonardo filme pek yakışmasada gerçekten çok güzel film.
iste-budur
iste-budur

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu filmi çok bğendiğimi hatırlıyorum.açıkçası izleyeli çok oldu.geçen gün televizyonda karşılaştım.şöyle bir daha filmi izlmeiş ve bilgilerimi tazelemiş oldum.yanılmamışım.bu filmi beğenmiştim=)
banadolu
banadolu

5 Nisan 2003 tarihinde eklendi
o gün televizyon bu filmi gösteriyordu gazteye baktım ne yorum yapmışlar diye:rezil etmişler.allah aşkına bu adamlar filmi izleyip mi karar veriyorlar yoksa razzie alıp almadığına mı bakıyorlar.yok efendim gişe yapmamış.doğrudur;ben 5 sene önce sinemada izlediğimde üç kişiydik ama bu filmin kötü olduğunu göstermez."9"filmi çok beğenildi,buna rağmen sadece 2500 kişi izlemiş ,üstelik adana'ya gelmedi bile.bence bu film iyi bir tarihi çalışma,leonardo'da iyi oynamış.o kadar!
boldheart
boldheart

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Film güzeldi bence biraz uzun olduğu doğru ama oyuncular filmin hakkını veriyor bence bu filmde en çok sırıtan Di Caprio olmuş ama yinede iyi oynamış eski bir yapım olan bu film bence izlenmeye değer bir film mutlaka bakın derim...
Actor-Ums
Actor-Ums

9 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Leonardo DiCaprio’nun en iyi 2. filmi. kesinlikle süper. kurgusu, senaryosu herşeyi muhteşem.
canavar-cocuk-53
canavar-cocuk-53

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bayıldım bu filme .Oyunculuk harika,kurgu,kostümler ve senaryo harika.Di Caprio bu filmle Hollwood'a giriş yaptı diyebilirim küçükken okuduğum demir maske romanının aynı ne diyeyim çok güzel tavsiye ederim...!!!9/10
haceremail
haceremail

1 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
böyle bir kadro yok.....
çok iyi oyuncuları bir araya getirmiş bir film.atmosfer iyi,görüntüler güzel daha ne denir...
angelusra-b
angelusra-b

27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle cok güzel bir filmm...hiç sıkmadan kendini izletmeyi basarıyor...zaten oyncularda süper kesinlikle izlemeyen kaldıysa izlesin..
burcuhazal
burcuhazal

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çok güzel leonardo var yorum yok
sevdenurarpaci
sevdenurarpaci

13 Kasım 2004 tarihinde eklendi
o dönemi çok güzel yansıtmış olan çok hoş bir film birimiz hepimiz hepimiz birimiz için