Kurtadam Paris’te
Kurtadam Paris’te posteri
30 Ocak 1998 Sinemada | 1s 45dk | Korku
Yönetmen Anthony Waller
|
Senarist John Landis, Tim Burns
Oyuncular: Julie Delpy, Tom Everett Scott, Tom Novembre
Orijinal adı An American Werewolf In Paris
Üyeler
3,1 47 Puanlama, 19 Eleştiri

Özet

Andy McDermott, yakın arkadaşları Brad ve Chris'le birlikte Paris'e gezintiye çıkan genç bir Amerikalı turisttir. Eyfel Kulesi'nden aşağı bungee-jumping yapmaya hazırlandığı esnada kuleden atlayan bir kız görüntüsüne tanık olan Andy, gördüğü şeyin gerçekliğine karar veremez. Aynı gece Club de la Lune isimli bara eğlenmeye giderler ve aynı kız burada da karşısına çıkar. Serafine isimli bu gizemli kız, Andy'e bir an önce oradan kaçmalarını, aksi takdirde başlarına büyük belalar açılacağını söyler. Kısa bir süre içerisinde bardaki herkes birer kurt adama dönüşür ve peşisıra gelen ürkütücü olaylar Andy'i tehlikeli bir maceraya sürükler.

Kurt adam miti üzerine yapılmış korku-komedi türündeki filmlerden biri olan Anthony Waller imzalı yapıt 1981 yapımı 'An American Werewolf in London' filminin devam filmi niteliğindedir.

Oyuncular

Julie Delpy'un fotoğrafi
Rolü : Serafine Pigot
Tom Everett Scott'un fotoğrafi
Rolü : Andy McDermott
Tom Novembre'un fotoğrafi
Rolü : Inspector LeDuc
Vince Vieluf'un fotoğrafi
Rolü : Brad

İzleyici eleştirisi

Chev
Chev

Takipçi 952 değerlendirmeler Takip Et!

4,0
8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kurtadam sevenler için kacırlımıyacak bir film
widmark-2
widmark-2

Takipçi 457 değerlendirmeler Takip Et!

1,5
1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Enteresan bir film izlenmeli
emreavcar
emreavcar

Takipçi 672 değerlendirmeler Takip Et!

1,5
25 Nisan 2004 tarihinde eklendi
"An American Werewolf in London"i izleyin, bu filmi ise gormezden gelin derim...(3/10)
ozkan-green21
ozkan-green21

Takipçi 47 değerlendirmeler Takip Et!

1,0
9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu filme iyi deyen insanlara da şahit oluyorum ya,inanamıyorum,film baştan sonra bir iğrençlik abidesiydi.İzlemiş olduğum en kötü kurt adam filmi dememem,kendime bir ihanet olur...Ama tabi zevkleri tartışacak kadar da geri değilim,herkesin düşüncesi kendinedir ne de olsa.

Fotoğraflar

Teknik bilgiler

Ülke ABD, İngiltere, Hollanda, Lüksemburg, Fransa
Dağıtımcı -
Yapım yılı 1997
Metraj uzun metrajlı film
İlginç Detaylar -
Bütçe 22 000 000 USD
Dil İngilizce, Fransızca
Görüntü formatı -
Renk Renkli
Ses formatı -
Yapım formatı -
Viza numarası -

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 1997, En iyi film: Korku, {Genre} türündeki en iyi filmler : 1997.