Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları eleştirileri - Sayfa 2
Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
3,7
Madnex
6 Haziran 2013 tarihinde eklendi
sinemaya gayet güzel uyarlamışlar fantastik film severlerin kesinliklikle izlemesini tavsiye ederim , boş zamanlarınızda arkadaşlarınızla tercih edebileceğiniz gayet sürükleyici bir film , ama film hemen gelişiyor ve hemen bitiyor yani film uzun olmasına rağmen konuları birbiri içerisine çok sıkıştırmışlar
eglencelik, cok fazla bisey beklemeden izlenicek bi film, aksiyon sahneleri fena digil ucan cadilar buyuler kafa kopartmalar vs.. hikaye ve filmin sonu da beklenir sekilde gelisiyor bi köyü bi cadının gazabından kurtarıcaklar hikaye bu.
Masalların günümüze uyarlanması , o uyarlamayı yeni teknolojiler ile sunulması fikrini aslında seviyorum. o çocuk masallarına aksiyon katarak yetişkinlere hitap ettirilmesi ve 3D nin iyi olması önemli 2 gözlemdir. keşke bu film ikisini tutturabilseydi. 3D iyiydi fakat film tekdüze gitti .
son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerdendi. Konu olarak çok beğendim bence kesinlikle sinemada 3 boyutunun tadına bakılmalı, çekim açıları ise çok güzel kesinlikle izlenmeli
Fantastik film ve msalları seviyorsanız,düşünmedne seyretmeniz gereken bir film,Benim için tek kötü durum 3D olmasıydı,bu teknolojide film seyretmeyi sevemedim