Neşeli Hayat
2,9

jamesbond-2
jamesbond-2

3 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Yılmaz erdoğan'ı kutluyorum hem yazmış hem yönetmiş hemde oynamış ve ortaya çok iyi bir iş çıkarmış.Puanının bu kadar düşük olması bence anlamsız,izleyecek arkadaşlar aldanması,içtenlik,samimiyet,hayat mücadelesi klasik Türk toplumunun yapısını da anlattığı için;ben çok içten buldum,keşke daha önce izleseydim..8/10
Engin Yüksel
Engin Yüksel

3 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
kaliteli izlenebilir bir film. basit bir senaryodan insana sıcaklık veren bir samimiyet havası taşıyor 8/10
wayelemzed
wayelemzed

15 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Film komedi filminden daha çok dram türünde. Ben neredeyse film boyunca birkaç sahne dışında gülemedim ama işlenişi bakımından seyrinde giden hüzünlü bir film olmuş. Karakterleri çok doğal ve hayatın içerisinden. Konusu bakımından biraz sıradanlaştığı içinde açıkçası fazla derinden etkilemiyor insanı. Herşeye rağmen izleyenlerin üzülmeyeceği, vakit kaybı diye değerlendirme yapamayacağı bir film. Puan olarak 8/10 veriyorum.
sabio-2
sabio-2

29 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bu elemanlara özellikle bir antipatiniz yoksa filmi seversiniz
electronica
electronica

12 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Filmin önemli mesajlar verdiği kanaatindeyim ...Tutumlu olmak, israf yapmamak, cuma namazına gitmiyor diye insanların dışlanması, hayatta doğru dürüst insanlarla iş yapılması gerektiği,Kötü günde arkadaş ve dostların gerçek yüzleri, insanın neşeli bir hayat yaşayabilmesi için kafasının rahat olması gerektiği gibi önemli konulara değiniyor. - Çocukların inandığı yalanlar esasında gerçek ...
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

19 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
kım ne derse desın fılm cok guzel ozellıkle o kadar sıcak bı fılm kı bu kadar gercekcıı olamaz ozellıkle ersın ve yılmaz erdogan ıyı performans cıkartmıslar bence aılecek ızlenebılecek guzel fılm olmus tavsıye ederım 10/8
mavigitar
mavigitar

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
gülsem miii? ağlasam mııı? dedirten bir hikayesi var gerçekten sevdim bu yönünü... kaliteli bir film gerçekten. sıkmayan, biraz güldüren, biraz üzen ve filmin sonunda helal be dedirten bir film ;) neden filmin puanı bu kadar az! bu puan bu filme yakışmamış. ben 10/8 veriyorum filme. izlenilesi bir film ;)
playturkss
playturkss

4 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Şu film nasıl oluyorda 6 puan alıyor anlamak güç.İnsanlar oy verirken kriterleri neler anlayamıyorum.Bu filme düşük puan verenleri esefle kınıyorum.Çok güzel bir film kesinlikle izlenmeli ayrıca diğer komediler gibi belden aşağı vurmuyor film.Ailecek oturup izleyebilirsiniz.
ozzy-badd
ozzy-badd

1 Nisan 2010 tarihinde eklendi
eğer kaliteli bir film görmek istiyorsanız kesinlikle bu filmi izleyin...samimi,içten,keyifli,yer yer güldüren,yer yer hüzünlendiren ama hiç sıkmayan harika bir film...kendi tarzında da bir mizah anlayışına sahip film ve çok doğal...kendi hayatımızdan aşina olduğumuz bir çok sahne mevcut... yılmaz erdoğan bence ayakta alkışlanacak cinsten bir perfomans sergilemiş yhani bu kadar beklemiordum...ayrıca çok kalitelide bir oyuncu kadrosu var ve bütü oyuncular üzerine düşen görevi fazlsıyla yerine getirmişler... genel olarak yılmaz erdoğan ın incelikli senaryosu,kaliteli yönetimi ve olağaüstü oyunculuğuyla izlediğim en sıcak filmlerden...bence izlenmeli...10/9
joes009
joes009

22 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filmi beğendim. Finali güzel bağlamış Yılmaz Erdoğan. Başarılarının devamını dilerim.
qwxi
qwxi

17 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filmi gerçekten beğendim.Beklentimin üzerinde güzel bir film.Karakterler gerçekten güzel bir oyunculuk çıkarmış
gkhn-eski-nazi
gkhn-eski-nazi

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar gerçekten anlamıyorum illa yılmaz erdoğan yaptı diye güldürecek mi film adam on numara film yapmış bence ama diğer nokta rıza senyurt karekterini tam olarak izleyiciye yansıtabilmiş öle bi adam olsa bu olurdu dedirtiyor kesinlikle izleyin filmi
cembilen
cembilen

27 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bu filme "kötü" diyenlerle hiç tanışmayalım mümkünse...
nskmourinho
nskmourinho

21 Şubat 2010 tarihinde eklendi
En iyi,en olgun yılmaz erdoğan filmi.Film komik değil diye(ki cok orijinal espriler var) 4 5 puan vermek bayağı tuhaf bir iş.Ben cok begendim 8/10
erhancetin
erhancetin

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Yılmaz erdoğan ın muhteşem oyunculuğu bu filme sıcaklık ve samimiyet katmış.yılmaz erdoğan yerine bir başkası oynamış olsaydı bu filmde olumlu şeyler pek okuyamazdık fakat filmde de oyunculuk dersi veren yılmaz erdoğan filmi çok ayrı bir yere koymuş.Neşeli hayata 8 den aşağı verirsem vicdan azabı çekerim.saygılarımla...