throughout
2 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Bu film komedi filmi değil.. insanlar komedi diye gidip hayal kırıklığına uğradıkları için böyle düşük puan vermişler sanırım.. yoksa kesinlikle bu düşük puanı hak etmiyor neşeli hayat.. günümüz dünyasında düşük gelirli bir insanın nasıl hayat mücadelesi verdiğini çok naif bir dille anlatıyor yılmaz erdoğan.. hem oyuncu olarak hem de yönetmen olarak çok başarılı.. sonuç olarak ,içinde komedi unsurlarını da barındıran, çok samimi ve etkili bir film neşeli hayat... "çocukların inandıkları yalanlar esasında gerçek.."
sersero arkadaşımıza katılıyorum kesinlikle hakettiği değeri gormeyen bi film.nacizane görüşüm Yılmaz Erdoğandan bi komedi beklenildiği için puanı bu kadar düşük oldugu yonunde...Ben gözün kapalı 10 weriorm
Harika bir film. Yılmaz Erdoğan mükemmel bir oyunculuk sergilemiş. Sıcacık, içten bir film. Diyaloglar da çok güzel. Hakettiği değeri görmedi diye düşünüyorum.
Son dönemlerde izlediğim en doğal en içten, en samimi filmlerden biriydi...Yılmaz Erdoğan çok klas bir sanatçı ve klasını da yaptığı işlerle gösteriyor. Böyle güzel bir filmin puanını 6.4 yapan site üyelerini anlamış değilim. Ne yani BKM Mutfak oyuncuları oynuyor diye katıla katıla gülmek mi istiyordunuz. Alın size taş gibi sağlam bir dram 10/10...
Samimi,komik,gerçekçi,hüzünlü, güzel bir filmdi.Bir filme bu kadar duyguyu da ancak Yılmaz Erdoğan ve ekibi verebilirdi.Hiç sıkılmadan keyifle izledim.Emeği geçenlerin ellerine sağlık , çok teşekkürler.
ben çok beğendim filmi yılmaz erdoğan türk sineması için bulunmaz kumaşlardan birisidir hüznü ve komedeyi iyi harmanlayıp sunduğu filmlerden biri izleyin pişman olmazsınız
çok hoşuma gitti, güzel film, tavsiye ederim, Çok güzel hareket bunlar oyuncularıda yavaş yavaş yıldızlaşıyor.Sıkmıyor, bayat espriler yok, başarısız oyuncu yok, komedi ile dramın nasıl başarılı bir şekilde harmanlandığını görebilirsiniz.
Yılmaz Erdoğanın karakterleri ilk defa derinlemesiine işleyebildiği bir film olması, varoş yaşamı ile ışıltılı yaşam arasındaki trafikteki tezatı vurgulaması sebebiyle ve izleyenin yüzünde bıraktığı buruk tebessümle gayet başarılı bir film. Filmi beğenmeyenlere önerim rahmetli Kemal Sunalın "Düttürü Dünya" filmini izleyip iki filmdeki ana karakterin (Dütdüt Mehmet ve Rıza Şenyurtun) paralel yaşamına odaklanmaları. Yılmaz Erdoğanın en iyi filmi!
CNN İnternationalda "Neşeli Hayat" filmi üzerine yazı çıkmış. Takdir ettim. İngilizce ve türkçe linkleri aşağıda. Gözatabilirsiniz. TV filmi olarak gören arkadaşların bi daha düşünmesinde fayda var. Herkese saygılar...
http://www.cnn.com/2009/world/europe/12/23/turkey.santa/index.html (Not: "world" büyük harflerle yazılmalı. Burada 3 ten fazla büyük harf giremiyoruz, ne yazıkki:) )