filme buradaki kötü yorumları okumama rağmen önyargısız bir biçimde gittim. ilk perdede gülüyorsunuz evet eğlenceli zaman zaman ama bir ikinci perde varki yersiz küfürden başka birşey yok. Birde şu konu varki bilet fiyatları diğer filmlere göre yüksek bu filmde.biletciye sordum sinema şirketi böyle fiyat verdi her yer böyle dedi. işte bu tam paranızla rezil olmak oluyor. eğer sadece ben hem fazla para verip hem berbat bir film izlediysem sorun yok gittiğim yer bizi kazıkladı derim ama gerçekten sinema şirketi böyle birşey yapmışsa bu tam bir soygundur. Yazık sana şafak sezer ...
Seyirciyle dalga geçiyor olmalılar... Bedavaya izletseler bile izlemeyin şu filmi. Şafak Sezer ve ekibinin olduğu hiç bir filme yolum düşmez bundan sonra dersimi sonunda aldım.
kutsal damacana 1 den sonra bir hevesle gittim filme ama izlediğim en iğrenç filmlerden biriydi. bu şafak sezer nasıl kabul etmiş böyle bir rolu bu yönetmen nasıl yapmış böyle iğrençbir filmin yönetmenliğini. bunun yazarı hiç düşünmeden yazmış bu filmi herhalde.... 10üzerinden ancak 1 alır bu
arkadaslar biz cem yılmaza safak sezere gitmeyeceğizde kime gideceğiz bitsin artık bu çile adam gibi film yapsınlar türkiyenin en iyi komedi oyuncuları bunu yaparsa sonumuz hint sineması
filme ilk filmi beğenmeme dayanarak gittim hay gitmez olaydm da kutsal damacana filmi aklımda iyi kalsaydı.Filmin ilk yarısı ümit ederek gecti ama boşa ikinci kısım tam bi fiyasko .Şafak sezer in adına yakıştıramadm bu filmi.Ben gitmeyin bu filme derim!
Filmin neresinden eleştirmeye başlayacağımı bilemedim. Küfürler inanılmaz gereksiz ve abartılı. Konu saçmalıktan öte berbat ve gereksiz. Kadro tamamen felaket.. Para vererek izleyecekseniz gerçekten değmeyecek bir film. 10 / -1