Kutsal Damacana 2: İtmen

murinet
murinet

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
küfür dinlemek isteyen varsa gitsin.bazı yorumlarda komedi olmuş diye okudum,küfür dinlemek komediyse tamam.filimi izleyen hayal kırıklığına uğruyor.vasat bir filim.
can-altun
can-altun

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
evet bu filmde de küfür var ancak hiç gülemedik nedense ? sadece ben ve arkadaşım değil salondan kimse gülmedi.demek ki cem yılmaz sadece küfürle güldürmüyor.nankör olmamak lazım !!
prensesmerve97
prensesmerve97

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle muro ve şafak sezere yakışktımadığım bir film o kadar çok küfür vardıki artık küfür duymaktan bıktım parama yazık oldu muro sana bunu yakıştıramadım çünkü filmde küfürden başka bişey yoktu
dj-gelincik
dj-gelincik

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Zamanıma ve parama acıdım resmen bu kadar iğrenç baya bir film olamaz, son 15 dk hiç geçmedi.
hsuker
hsuker

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
şafak sezer, bu sefer olmamış. absürt komedi yapmayın bir, fazla küfür etmeye başladınız cem yılmazla birlikte bu huyunuzu tekleyin bence bu da iki. bu ne yav. analar bacılar havalarda uçuşuyor adeta. kimse karısını kızını çocuğunu alıp gidemeyecekmi bir filme. kolpaçino bin kat daha iyiydi.
CastieL-2
CastieL-2

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Paranızı şu filmlere vermeyin de daha iyi film yapmaları gerektiğini anlasınlar artık.
nar105
nar105

13-17 yaş mı :S 15 yyşndym fiLm berbattı uyudum btn film
dromermetin
dromermetin

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmin sonunu zor getirdim. Hele Ferhat Güzelin sahnelerinde acayip bunaldım. Şafak Sezer bişeyler yapmaya çalışmış ama olmamış. Hele ilk defa çıktığınız biriyle kesinlikle bu film ilk seçiminiz olmasın.
emremenek
emremenek

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en saçma sapan filmlerdendi. 2 saatim heder oldu ya yarısında çıkmamak için kendimi zor tuttum . Yazık .
lastpeople
lastpeople

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmden yeni çıktım tam bi hayal kırıklığı.ilk filmin üstüne çıkılamamasından ziyade daha da gerilere gitmiş. para vermeye değmez bi film
zeynurcakir
zeynurcakir

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmi dün gece izledim gittiğime pişman oldum şafak sezeri çok severim ama bu sefer harbiden çok kötü bir film yapmış ne verdiğin paraya değer nede 2 saat zaman ayırmanıza...
hayat-h
hayat-h

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
tek kelimeyle berbat bir filimdi filime verdiğim parayada harcadığım zamanada yazık
ozarkx
ozarkx

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
türkiyede böyle filmler çekildiği sürece bu ülkede sinema sektörünün gelişmesini beklemeyelim arkadaşlar...biz bırak avatar gibi bir filmi harry potter dediğimiz çocuk filmini bile çekemiyorsak daha ne diyeyim...gerçekçi olalım arkadaşlar, şimdiki sinemacılar bizi aşk meşk filmleriyle oyalıyorlar...yeşilçam kabusundan çıkamadık hala...kutsal damacanayla filan olmaz bu işler...:((
muat-544
muat-544

22 Ocak 2010 tarihinde eklendi
arkadaşlar az önce bu filmden çıktım.hiç beğenmedim.şafak bey bu filmi aceleye getirmiş biraz.çok küfür vardı filmde ve espriler sıradandı.ilk filme 8 vermiştim bu filmin notu benim gözümde 4.uyumak isterseniz gidin derim.....
megstory
megstory

16 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Şafak Sezer filmleri bu ülkede nasıl izlenebiliyor hala anlamıyorum. Bu adamın nesi komik? Filmleri bu kadar kalitesizken devam filmi bile yapılabiliyor.