Kutsal Damacana 2: İtmen: en yeniler yorumlar - Sayfa 4
Kutsal Damacana 2: İtmen
murinet
1 değerlendirme
25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
küfür dinlemek isteyen varsa gitsin.bazı yorumlarda komedi olmuş diye okudum,küfür dinlemek komediyse tamam.filimi izleyen hayal kırıklığına uğruyor.vasat bir filim.
evet bu filmde de küfür var ancak hiç gülemedik nedense ? sadece ben ve arkadaşım değil salondan kimse gülmedi.demek ki cem yılmaz sadece küfürle güldürmüyor.nankör olmamak lazım !!
Kesinlikle muro ve şafak sezere yakışktımadığım bir film o kadar çok küfür vardıki artık küfür duymaktan bıktım parama yazık oldu muro sana bunu yakıştıramadım çünkü filmde küfürden başka bişey yoktu
şafak sezer, bu sefer olmamış. absürt komedi yapmayın bir, fazla küfür etmeye başladınız cem yılmazla birlikte bu huyunuzu tekleyin bence bu da iki. bu ne yav. analar bacılar havalarda uçuşuyor adeta. kimse karısını kızını çocuğunu alıp gidemeyecekmi bir filme. kolpaçino bin kat daha iyiydi.
Filmin sonunu zor getirdim. Hele Ferhat Güzelin sahnelerinde acayip bunaldım. Şafak Sezer bişeyler yapmaya çalışmış ama olmamış. Hele ilk defa çıktığınız biriyle kesinlikle bu film ilk seçiminiz olmasın.
filmi dün gece izledim gittiğime pişman oldum şafak sezeri çok severim ama bu sefer harbiden çok kötü bir film yapmış ne verdiğin paraya değer nede 2 saat zaman ayırmanıza...
türkiyede böyle filmler çekildiği sürece bu ülkede sinema sektörünün gelişmesini beklemeyelim arkadaşlar...biz bırak avatar gibi bir filmi harry potter dediğimiz çocuk filmini bile çekemiyorsak daha ne diyeyim...gerçekçi olalım arkadaşlar, şimdiki sinemacılar bizi aşk meşk filmleriyle oyalıyorlar...yeşilçam kabusundan çıkamadık hala...kutsal damacanayla filan olmaz bu işler...:((
arkadaşlar az önce bu filmden çıktım.hiç beğenmedim.şafak bey bu filmi aceleye getirmiş biraz.çok küfür vardı filmde ve espriler sıradandı.ilk filme 8 vermiştim bu filmin notu benim gözümde 4.uyumak isterseniz gidin derim.....
Şafak Sezer filmleri bu ülkede nasıl izlenebiliyor hala anlamıyorum. Bu adamın nesi komik? Filmleri bu kadar kalitesizken devam filmi bile yapılabiliyor.