Ejder Kapanı
3,6

okan1903
okan1903

29 Aralık 2010 tarihinde eklendi
ugur yücelin oyunculugunu şaha kaldırmak için yapılmış bir film.Arada Kenan İmirzalioğlu ve Nejat İşler kaynamış.Ugur Yücel sanki Şener Şen gibi olaya çalışıyo ama zor.Kötü bir film.
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

14 Haziran 2010 tarihinde eklendi
film 'ezel dizisi mekanlarında geçiyor' oyuncu kadrosu da' canım ailem dizisi oyuncularından oluşuyor' filmde çok tanıdık mekanalr olunca filme özen kalmadığı anlaşılıyor.oyunculuk açısından da pek te iyi olmayan film bana 'orijinal cinayetler' filmini hatırlattı. senaryo aynı ama iki uyarlamada kötü olduğundan sizlere birini övemeyeceğim.izlemesenizde olur cinsinden bir film.ben vizyondayken gişe yarışında 'kutsal damacana 2' filminin arkasında kalan bu filmi ondan da mı kötü diye hep içimden geçiriyordum ama anlaşılan onun kadar özensiz bir çalışma olmuş.bu aralar yerli ve yabancı yapımlar da en çok eleştirdiğim noktadizisi devam eden oyuncuların dizi arası sinema yapmasını sevmiyorum. çünkü iki rol arasında ve iki zaman dilimi arasında kaldıklarından sinema karakterini benimseyemiyorlar.10/3
Fahri07
Fahri07

19 Nisan 2010 tarihinde eklendi
filmde beklenen aksiyon ve akıcılık yok.ilk başlarda iyiydi sonradan yavaşladı.kamera çekimleri falan kötüydü.diyaloglar yetersiz ve kurgu zayıf.filmdeki en iyi şey kenan imirzalıoğlunun oyunculuğuydu.gerisi boş.sonuç olarak vasatı geçemeyen bi film.10/3
onur455
onur455

17 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Bu film tek kelimeyle izlenmezz bir benzeri beyzanın kadınları bundan çok daha iyi uğur yücel de sesini tuncer kurtiz e benzetmeye çalışmış kıskanma olsa gerek vakit kaybı izlemeyin gidin gezin yiyin için başka bişey yapın izlemeyin
Himbil Kedi
Himbil Kedi

12 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Filmin tek iyi yanı kenan imirzalioğlu, malesef uğur yücel dahil herkes oyunculukta sınıfta kalmış. Senaryo çok çok başarısız, konu klişe demiyorum, Aslında hemen hemen her film özünde aynı konulara sahiptir, ana senaryo konuyu derinleştirir, farklılaştırır. Bu film bir çok mantık hatası ile dolu, bir çok özenti sahne ile donatılmış. 7.5 not bu filme malesef fazla. Tek üzüldüğüm uğur yücel in bundan daha iyi projelere imza atabileceğini bilirken böle filmlerde izlemek. Acil Haluk bilginer, uğur yücel, mehmet aslantuğ bi araya gelmeli, çağan ırmak yönetmeli, bu ekipten bir film izlemeli.
ahmetglr
ahmetglr

17 Mart 2010 tarihinde eklendi
Almış olduğu puana hayret ettim. Filmin sonucunu en baştan tahmin edebilirsiniz. En bilindik "size baba diyebilir miyim" repliğini bu filmde de duyunca gülmekten kırıldım. Puan 5/10
adem508
adem508

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
film sıradan hollywod fılmlerınden birine benziyordu..ilişkiler arasındaki derinleşme yeterince anlatılamamı. ayrıca filmin çekim kalitesi izleyen kişiyi yoruyor tamam kamerayla aksiyon verilmeye çalışılmış ancak bu durum rahatsızlık verici düzeye getirilmiş izlerken gözlerim yoruldu.kostüm olarakta çok zayıf kalmıs film bir günlük olayı anlatsa anlarım ancak 24 kişinin öldürülmesi epeyce bir zaman alır diye düşünüyorum...bence bu fimin tvdeki dizilerden pek farkı yok paranıza yazık evde sıradan bir film seyretseniz hem daha az yorulmus olursunuz hemde paranız cebinizde kalır...
jiiyyaann
jiiyyaann

7 Şubat 2010 tarihinde eklendi
nedense adalet peşinde filmine çok benzemiş:(
jax82
jax82

6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Yazı tura filminden sonra güzel bir çalışma bekliyordum ama film gerçekten ucuz bir Seven taklidi gibi olmuş. Sanatsal bir yanı zaten yok, aksiyon olarak da Gladiodan bile 2 gömlek aşağıda. 2/10
hidayetyigit21
hidayetyigit21

5 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Çok sıkıcı bir film arkdaşlarla uykumuzu getirdi. Aksiyon sahneleri bile çekilmiyor. 5. sınıf bir polisiye macera filmi. Yabancı polisiye filmlerin kötü bir kopyası olmuş.
okay26
okay26

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Ben filmi hiç beğenmedim.. Çok sıkıldım diyebilirim..Ayrıca filmde bir çok hata var..
ve gerçeğe yakınlık yok.. Uğur Yücelin oynadığı emniyet amirini sefalet içinde göstermişler.. Türkiye de öyle bir polis olduğunu düşünmüyorum. Mesela olaylara kendi şahsi arabalarıyla gitmesini.. evden işe bile devletin arabasıyla giderler..
oguzhanaltay
oguzhanaltay

31 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Uğur Yücel hakkındaki görüşüm yerle yeksan oldu desem yeridir. Nispeten gözlerden uzak yaşamı, sululuktan uzak tavrı ve özellikle Şener Şenle birlikte imza attığı kaliteli yapımları ile gözümde az buçuk entellektüel biri imajı çizmişti. Bu kadar yapmacık, boş ve çakma Amerikan polisiyesi bir filme imza atabilmesine şaşırdım.
mehmetsezgin55
mehmetsezgin55

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filimde senaryoda boşluklar var.Bu sebeple ben sonucunu filmin ortasında anladım.Otopside yatan meftanın nefes alıp vermesi de dikkatimden kaçmadı!!!
serkan-bayir518
serkan-bayir518

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bu filme nasıl gittim nasıl çıktım:)berbat desem yalan olmaz vaktinizi harcamayın derim kesinlikle..
barisakkoc
barisakkoc

27 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bu kadar ucuz amerikan kopyası senaryo ve kötü oyunculuk görmedim.uğur yücel hatrına 5/10