İncir Çekirdeği
2,2

cool-tr06
cool-tr06

11 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Son zamanlarda vizyona giren türk filmlerinin neredeyse hepsini izledim, Nefes haricindeki tüm filmler berbattı. Türk sinemasında yeni moda en az masrafla en sade biçimde en durağan filmi yapabilmek sanırım. Filmde ki tek aksiyon olan daha doğrusu olacak sahne mayının patlama sahnesi ve filmin temeli bu konu üzerine kurulmuş fakat sahneyi izleyemiyorsunuz, iki kişi bi yere doğru yürüyor ardından bi ses duyuyorsunuz ne oldu mayın patladı. Son zamanlarda izlediğim çoğu türk filminde bu ve benzeri sahneler mevcut. Ya tamam bütçeniz kısıtlı imkanlar kısıtlı ama bu kadarda cimri olmayın ya para verip izliyoruz biz bu filmleri.
Konu o kadar durağan ve acemice ele alınmış ki filme kapılıp da onu yaşamanıza izin vermiyor. Böyle film akıp gidiyor tamam diyorsunuz birazdan bişey olacak burda bişeyler olması lazım sonra derin bir uykuya dalıyorsunuz. Diğer türk filmleri gibi bu filmide sinemada izlerken uyudum.
Yeter Be Kardeşim verdiğimiz o paralara yazık, ya bir iş yapıyorsunuz adam gibi yapın ki izleyelim keyif alalım. Çok ciddi söylüyorum beni sinemadan soğuttular bir süre gitmeyip sevdiğim filmleri tekrar izleyeceğim ki sinemadan daha fazla kopmayım.
Sahin A
Sahin A

31 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Valla ismini tesadüf duydum ve ozledim gerçekten zaman kaybı film bitti ben hala anlamaya çalışıyoruz tek başına seyrettim kendi kendime eee anlamadım ki ne oldu şimdi diyorum sonra dedimki neden kendi kendime konuşuyorum :) kendimle çalıştım görsel anlamda bişey yok o güzel Mardin'den ve İbrahim kim hala anlamış değilim sürükleyici bi dizi gerçekten beni yerden yere sürükledi :(