Paris'te Gece Yarısı
3,9

theyurdal
theyurdal

4 Mart 2021 tarihinde eklendi
Film ismi kadar iyi değildi.
MojoRising
MojoRising

13 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Not: Eleştiri film ile ilgili bilgiler içermektedir. İzlemeyen arkadaşların dikkatine. Eleştirmenlerden oldukça övgü toplayan filmi dün izleme şansı buldum. Eleştirmenlerin aksine film benim uzun yıllardan sonra karşılaştığım en zayıf Woody Allen filmlerinden biriydi. Bunun ise en önemli nedeni kuşkusuz Owen Wilson'ın, kötü bir Woody Allen taklidi gibi duran oyunculuğu. Yönetmen, 70'li yaşlarında olduğu için elbette genç bir insanın canlandırması zorunlu ''yönetmeni'' (personasını) ama oyuncuya hiçbir özgürlük alanı tanınmaması sebebiyle ortaya çıkan ''karakter'' fazlasıyla karikatürize. Woody'nin perdedeki personasını sadece kendisiyle özdeşleştirdik yıllar boyunca biz sinemaseverler. Başka birisi ne yaparsa yapsın bu rolde gülünç bir taklitten öteye gidemiyor ne yazık ki.
Filmin diğer handikapı ise Woody Allen'ın yıllar önce yine kendisinin yönettiği ''Kahire'nin Mor Gülü (1985)'' filminde denediği formülün aynısını denemiş olması bu filmde de. Günlük hayata dair bir öyküde fantastik unsurların bu kadar çokca kullanılması filme bir ''olmamışlık'' havası katıyor.
Bütün bunların sonunda filmi Marion Cotillard' ın varlığı kurtarıyor adeta. Onun aurası sayesinde film bu kadar olmamışlığına rağmen eleştirmenlerin bile gözünü boyamaya yetmiş anlaşılan :)
Ed-WooD
Ed-WooD

17 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Film sanki Paris'i övmek,tarihi ve turistik yerlerini göstermek için çekilmiş tanıtım filmi gibi.Paris'ten başka yerde yaşanır mı türünden muhabbetler dönüyor sürekli.Bi süre sonra bıktırıyor.Oyunculuklar iyi tamam ama ortada çok iyi bir hikaye yok.Owen Wilson hareketleri,mimikleri,hızlı ve histerik konuşmasıyla resmen Woody Allen'ı taklit etmiş.Kendi gibi oynasa daha iyi olabilirdi.vasat bir film beklediğimi bulamadım.
adonis
adonis

23 Ekim 2011 tarihinde eklendi
ilk bölümü oldukça sıkıcı bir film, sonlara doğru toparlıyor ama yeterli bulmadım, illa izleyeceğim diyorsanız, sinemada değilde evde izlemenizi tavsiye ederim. 5/10