Demirtas
25 Nisan 2014 tarihinde eklendi
İzlenmeyecek kadar kötü bir film olmamakla birlikte yinede izlemezseniz çok bir şey kaybetmeyeceğiniz türden. Anthony Hopkins'in hatırına takip edebilirsiniz.
Bu Tür Ayin Filmleri Çok sıktı Şeytan çıkatma yok kilise öcü böcü...Artık Papazın pilavı zorla yedirilmesi gibi önümüze koyuluyor yersenizzzz...Burada Faktör Antoni Hocanın ismi oyunculuğu yine temcite döndük Bakalım ne olucak
Vasatın üstünde bir gerilim/dram. kesinlikle korku değil. Tek bir sahnede efektten dolayı irkildim. "Sir" Anthony Hopkins her zamanki gibi döktürmüş ama çok bi beklentiyle gitmeyin 6,5/10
Hristiyan olsanız ve azda saf bir tip olarak bu filmi izleseniz garanti ederim kiliseye koşardınız ellerinizi açıp.acayip bir din sömürüsü var.Film olarak senaryo vasat ve boş, oyunculuk desen anthony hopkins harici diğerlerini sayma bile.tavsiye etmiyorum.
the exorcistin yanına yaklaşamayacak bir film. klişeleşmiş bir konudan ne bekliyordum diye kendime sorduğumda anthony hopkinsin kurtadam filmini hatırlıyorum hayran kalmıştım. Hopkins varsa film berbat olsada oyunculuğuyla kurtarır dedim ama ne kadar iyi bi aktör olsada kurtaramamış filmi..
Filme Anthony Hopkinsten fazla birşey beklemeden gitmelisiniz.Akıcı,sürükleyici etkileyici bir film değil.Michealın Peder Lucasa sarılıp şeytana sana inanıyorum ama tanrıyada inanıyorum demesine kadar filmde birşey bulamadım.Uykum geldi açıkcası.Zamanınızı yeni çıkan başka filmlerle değerlendirmeniz daha mantıklı olur.