Ejderha Dövmeli Kız
3,8

Furkan Y.
Furkan Y.

1 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Filmin isminden başlamak istiyorum. Kızın sırtında ejderha dövmesi var diye mi bu ismi düşündüler ? Çünkü film kız ağırlıklı ilerlemiyor. Cinayetleri çözmeye çalışan bir ikili var ortada. Filmin ana konusu ile kızın sırtındaki dövmenin bir alakası var mı ? Filmin başları çok sıkıcı. Hatta orta bölümleride sıkıcı. Ama sonunu merak ettirmesi sayesinde biraz izletiyor kendisini. Sıradan bir polisiye filmi. Sonu biraz tuhaf bitiyor. Fakat onuda çok basitçe anlatmış. Puanını hakettiğini hiç düşünmüyorum.
worldisyours-2
worldisyours-2

5 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Film düsük tempoda ve popüler sinema izleyicisini sikacak sekilde ilerliyor. film çok övüldü özellikle de avrupa çekimi olan ilk filmin bu kadar övülmesi ilk filmi izlememis olan beni bu filme izleye itti. ben bekledigimi bulamadim filmde. beni hayal kirikligina ugratan casino royalede soluksuz izledigim sert bondun pisirik bir gazeteci olusumuydu yoksa çok seyler bekledigim ejderha dövmeli ufak tefek kizin bana göre kötü oyunculugumu bilemiyorum ama izlmeyen çok sey kaybetmez.