Ejderha Dövmeli Kız
3,8

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

17 Şubat 2012 tarihinde eklendi
kıtabını okudugumda bunun fılmını yapmalılar demıstım yaptılar ve cok saglam fılm olmus sıddetle tavsıye ederım pısman olursunuz
Fundalina Jolie
Fundalina Jolie

13 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Öyküyü mükemmel bir kurguyla dokuyan David Fincher; toplumsal yozlaşma, kadına uygulanan şiddet, Nazizm ve kuzey ülkelerindeki zengin egemenlik ve sapkınlıkları, kendi tarzıyla ortaya koymuş. “Seven” filmi ile alıştığımız karanlık hava, güçlü renkler, tamamlayıcı müzik, görüntü yönetimi oldukça etkileyici.
su-sisesi
su-sisesi

14 Şubat 2023 tarihinde eklendi
DAVİD FİNCHER BAŞLADIĞI İŞİ BİTİRME LİYDİ... ORJİNAL ÜÇLEMEYİ İZLEDİM..HOLLYMOOD VERSİYONUDA GAYET İYİ
jamesbond-2
jamesbond-2

24 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Uzun süresine rağmen sonuna kadar etkileyiciliğini ve gizemini kaybetmiyor kitabını falan okumadım ama film bu haliyle hoşuma gitti benim neticede 3 saatinizi ayırdığınız bir filmden güzel şeyler görmek istersiniz.Ama sonu daha farklı olabilirdi diye düşünüyorum ve olmalıydı da...8/10
Ilknur K
Ilknur K

28 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
film harika bir dedektif filmi ve içinde başka konulara da isabet ediyor. oyunculuk harika. çok etkileyici ve rahatsız edici sahneler var.
Gürkan A.
Gürkan A.

5 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Eğer devamı cekilecekse bu seriyi izleyin cekilmeyecekse hiç bozmayin diğer serideki uclemeyi izleyin film çok akıcı izlenebilir
kemerlee
kemerlee

3 Mart 2012 tarihinde eklendi
İki yıl önce çekilmiş çok başarılı bir üçlemenin uzak ara en iyi halkası olan ilk filmin yeni çevrimine Fincherın neler katıcağı büyük merak unsuruydu, özellikle teknik yöneden, ayrıntılar bakımından ve dinamiklik bakımından orjinalinden fazlası olduğunu söyleyebilirim, oyuncu seçimi çok başarılı, oyuncu performanslarıda resmen parmak ısırtıyor, Noomi Rapace Lisbeth karakterinde şahane olduğunu düşünüyorsanız(bende öyle füşünüyorum) birde Rooney Maranın yorumunu izleyin eksiği yok fazlası var kesinlikle.Ama Fincherın başarılı geilimli anlatımının yanında oldukça zayıflattığı duygusal sahneler var, özellikle filmin en güzel yanını oluşturan 40 yıldır yollanan resimler diğer filmde bir duygu seli yaratmak için kullanılmıştıki çok başarılıydı burda nerdeyse çıkarılmış, kavuşma sahnesi çok basit olmuş, başlarını oldukça ayrıntılı yaptığı için sonlara doğru peşinden atlı koşuştururmuşçasına gitmesi, değiştirdiği sonunun yeteri kadar vurucu ve etkileyici olamamasıylada eksileri artılarını götürmüş ve orjinaliyle aynı düzeyde bir yeniden çevrim olmuş diyebiliz.
10/8
sinema
1 ziyaretçi
3 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Yönetmen koltuğunda David Fincher olunca tereddüt etmeden izledim. Film Daniel Craig üzerinden yürümüyor ve aksiyon arayanlara göre bir film değil. Sanatsal yönü daha ağır basıyor ve David Fincher filmin sonunda herkesi şaşırtmasını gayet iyi biliyor.
Aysu Gokova
Aysu Gokova

13 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Herseyiyle tamam bir film , hareket , süpheler , sayko. Film herseyden güzel bir karisim . 2 saat 38 dakikanin nasil geçtigini anlamiyorsunuz bile , kesinlikle görülmeli
sabiha g.
sabiha g.

13 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Romanin çok iyi bir uyarlamasi . David Fincher'in izleri hissediliyor ve ister istemez bas yapiti Seven geliyor akliniza. Yasayan devami ...
yeginli
yeginli

9 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Cok iyi film tempo yuksek, hic sikmiyor ve surukluyor. daha onceki ilk trilogy i seyrettigim icin olaya girmem daha cabuk oldu tabi. daniel craig tahminimin aksine role yakismis daha cok kafamda aksiyon adami imaji oldugu icin.. kiz cok iyi ve ayrica cok guzel film ilerledikce guzelllesiyor. orjinal isvec yapimi da cok iyiydi ondan daha iyi digil ama basabas. orjinalinde daha cok Isvec i hissettiriyodu dogal olarak.
ZorMan
ZorMan

13 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film . Gerçekten zor sahneler var , fazla duyarli yetiskinlere tavsiye etmiyorum. Oyuncular çok iyi
bibi g.
bibi g.

13 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Çok iyi bir mizansen . Karakterler kitaptakine uyumlu . Senaryo genel anlamda kitaba sadik kalmis. Kitabi sevdiyseniz filmi de kesinlikle seversiniz . Görülmeli..
balegoethe
balegoethe

8 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Konusuyla dikkat çeken güzel bir film . Filmin ilk 10-15 dakikasında iken filmi belki anlamayabilirsiniz yarıda bırakayım demeyin. Sonra ki dakikalarda filmin kurgusu insanı kendisine çekiyor ve merak uyandırmıyor değil. İzlerken olayı çözmeye çalışsanız da nafile . İzlenmesi gereken bir film . Vaktinizi boşa harcamamış olursunuz
dakonuralp
dakonuralp

10 Şubat 2012 tarihinde eklendi
James BOND karakterine yakisan Daniel CRAIG bu filmde biraz pasif görünüm verse de gizemli aksiyon filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu oldugunu ve bu filimde de basarili oldugunu kabul etmek lazim. Bence bu filmde esas yildizi parlayan Rooney MARA olmus, filmin bazi sahneleri altin makas kurbani olsa da Rooney'in karakteristik oyunculugu etkileyici. Filmin final sahnesi seyircide biraz hayal kirikligi yaratiyor. Sonuç olarak; özellikle adada yapilan çekimler filme gizemli bir hava katmis, aksiyon filmlerini çekilmez hale getiren hiperaktivite yok, iyi seviyede buldugum senaryosu ile bütünlesmis mekanlar var. Rooney, bu tip aksiyon filmleri için çok iyi bir karakter oyuncusu oldugunu ve yildizinin parlayacagini ispat etti.