Ilknur K
1.258 değerlendirmeler
24 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Film yapım yılına göre tam bir görsel şölen sunuyor. Ama çok mantık hataları ile dolu. Yinede oyuncular iyi, kurgu iyi, görsellik iyi. Kıyamet Günü denmesinin nedeni bir büyük afetten kıl payı dönülmesi. Yoksa gerçek kıyamette ne Nasa ne Amerika hiç bir şey yapamayacak.
Bu film niye beğenilmez anlamıyorum. Politik ya da dini çıkarımlarda bulunmadan, sadece keyifle izlenildiğinde gerçekten harika bir görsel şölen. Ayrıca hep Amerika kurtarıyor dünyayı deniyor. Diğer felaket filmleri için belki haklısınız ama şimdi gerçekte böyle bir astreoit dünyaya yaklaşıyor olsa tek müdahale edebilecek olan tabi ki NASA yani Amerikadır. Türkiyenin içinde bulunduğu birçok ülkeye de sadece dua etmek düşer. Nitekim filmde de vardı Türkiyeden sahneler insanlar dua ederken. Yani film kendi içinde de gerçekçi. Sözün özü, izlemediyseniz izleyin, hatta izlediyseniz tekrar izleyin. Güzel film...
Ben çok iyi bir uzay/felaket filmi izlediğimi söylebilirim.Yönetmen Michael Bay çok iyi bir iş çıkarmış.İzleyenlere çok iyi bir görsel şölen sunmuş.Sonuç olrak izlerken sıkılmayacağınız ve bir dakika bile başından ayrılmayacağınız bir yapım Armageddon.Ben bu yapıma Michael Bay ın sunduğu görsel şölenide hesaba katarak 10 puan üzerinden 8 puan veriyorum.
Hani aksiyonun hiç düşmediği, gözünüzü ekrandan ayırmadan izlenecek bir aksiyon filmi arıyodunuz ya, işte o film Armageddon... Aşık Şekspir filminin oskar alan en berbat filmlerden biri seçilmesinin belkide ilk nedeni Armageddon dururken oskarları toplamış olmasıdır... Bazı yorumlarda ABD probagandası, niye bizi abd liler kurtarıyor gibisinden filme çamur atanlar var, ama unutmasınlar ki bizimkilerinde dünyayı kurtardığı filmler oldu. O filmleri görünce benim Abd liler tarafından kurtarılmaya hiç bir itirazım yok doğrusu...
Y bu film hakkında solenecek tek kelime mükemmel oluşu .Oyuncular süper müzik süper hele o son sahne yok mu Bruce willsin kızıyla konuştuğu sahne ile bombayı patlatışından sonraki sahne insanın göz yaşlarını getiriyor ....Kesinlikle izleyin...
klasik amerikan kahramanlığı bi film. yine de iyi vakit geçiriyosunuz.. ama bazı sahnelerde illa dibine kadar bekletip heyecanlandırmak isteyecekler ya dediğiniz çok oluyor.. Final sahnesi dokunaklı bitiyor.. biraz daha iyi olabilirdi.. kısacası büyük umutlar beklemeyin ama yine de kötü bi film değil..
hem bilim kurgu hem komedi hem dram hemde romantizm bu dörtlüyü başka hiç bir filde bulamazsınız.çok başarılı bir film.filmin sonunun gelmesini istemiyceksiniz ve ağlamasanız bile boğazınızdaki düğümlenmeden uzun süre kurtulamayacaksınız
bence en iyi uzay filmlerinden biri sayılır .. duygusallıkta çok iyi ayarlanmış ve insanın sonlara doğru gözlerinin dolmaması elde değil :) mükemmel...
Gelmiş geçmiş en başarılı felaket filmlerinden biri. Oyuncular harika, aksiyon had safhada. Mizahi yapı süper. Duygu yüklü sahneler çok dokunaklı. Kısacası bu filmde ne ararsanız var.
üzüLmeyin! korkmayın! ABD bizi dunyayı kurtaracaK! ne olursa olsun kesınlıKLe fılmın müzıgı ıcın ızlenmesı gerekılen bı fılm :) hatta ıyı fılm ya bence ızleyın :)
u.s.a türkçe acılımı amerika birleşik devletleri aman allahım dünyayı uzaylılar işgal edecek aman allahım dünyanın ekolojik dengesi bozuluyo aman allahım dünya teroristler tarafından tehdit ediliyo ama hiç korkmamıza gerek yok neden ABD var ve hep onlar dünyayı kurtarırken diğer ülkekeler bişey yapamaz olayları izler buda öyle bir film
Bizler biliriz ki dünyanın kurtarılması söz konusu ise Amerika devrededir. Onun için herkes rahat uyusun. Bizim elimizden gelen evlerimizi naylonla kaplamak. İyi ki varsın ABD-Hollywood sayenizde rahat rahat uyuyoruz.Bunun dışında film bence baya eğlendirici. Bruce Willis faktörü de cabası.
Hala hatırlarım sahneyi: Liv'in eli uzanmış babasının monitördeki görüntüsüne... sırf 0 2 saniyelik duygu patlaması (arkasından uzaya dönmeye adapte olamasam da) ve tabiki de unutulmayan müziği için izlenebilir.