Çok Filim Hareketler Bunlar

eğlenceli
Ayaz
Ayaz

16 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Televizyondaki tat hiç yoktu.Ayrıca televizyonda ki tiyatro tadı seyircinin gülme sesleri çok şey katıyor.Uçak bölümü güzeldi.Hıyarlı Babaya çok gülerim hiç gülmedim filmde.
toph-bei
toph-bei

1 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
alın size reklamsız bir dizi :D
berkcanw
berkcanw

18 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Film harika :D!!!Bence lüzumsuz yorumlarınızla sayfayı kirletmeyin ha?Çünkü o yorumlar insanların aklını karıştırmaktan başka işe yaramıyor!Bence herkes bu filme gitmeli ayrıca bu filmdekilerin aynısını Tvde asla bulamazsınız!..
rudeonerudeone
rudeonerudeone

16 Nisan 2010 tarihinde eklendi
yok artık daha neler!bu filme bu puanlar bu yorumlar've aynı insanların eyvah eyvah gibi çooook çok vasat bir filme deli gibi puanlar vermeleri'türk insanının komedi anlayışını anlayamamaya devam ediyorum.çok filim hareketler bunlar iki bölümü hariç gayet iyi,harika ve efsane sahneler barındırıyor.kesinlikle devam etsin bkm mutfak,buradaki garip yorumlara aldırmasın.çok yaratıcı,genç,iyi gözlemci bir ekipleri var.film gerçekten oldukça başarılı.tebrik ediyorum payı olanları.izlemek isteyen varsa da bu siteyi dikkate almadan gidip izlesin diyorum.ama baştan söylediğim gibi iki bölüm oldukça yetersiz bence,zaten anında gözünüze batıyor filmden sonra,hatta izlerken bile.
casus-0001
casus-0001

8 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Süper Bir Film . Kesinlikle Tavsiye Ederim .!! Önce yorum yapanlar filmi izlememiş . Skeçle alakası yok ve süper .
tolga-trabzonlu
tolga-trabzonlu

7 Nisan 2010 tarihinde eklendi
çok büyük umutla gitmedim ama beklentimin oldukça üstünde çıtkı film sevindim o yüzden.. 300 kilyoslu muhabbeti inanılmaz güzel ve profesyoneldi bence..
cecily-2
cecily-2

6 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Beklediğimden güzel bir filmdi.(Filme gitmeden önce okuduğum 'çok kötü,berbat ötesi' gibi yorumlardan sonra tabi ki...)İlk yarıdaki 'kız tavlama, sivrisinekler' gibi aşırı vasat bölümleri saymazsak gerçekten çok çok eğlenceli skeçler vardı.Özellikle filmin ikinci yarısı oldukça iyiydi.Bence bu kadar da yerin dibine sokulacak bir film değildi.Özellikle sitedeki puanı fazlasıyla abartı.tamam 5,6 puan ile ortalama olabilir ancak 3 puanı da haketmiyor.Eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere tavsiye ederim...
kokostarist
kokostarist

1 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Yanlış bilinçle gitmeyin, film değil SKEÇLER toplamı bir film. Gayet başarılı çekilmiş bir film olduğunu düşünüyorum. En beğendiğim ise Filmsiz Fragman, Romantik komediden- gerilimden - Savaş meydanına geçiş çok güzeldi. Elalem nederde Across The Universe Etkisi bir müzikal havasındaydı ve başarılı idi. Aşırı güldüğümü söyleyemem ama eğlenerek ve beğenerek çıktım.
gkhngksl
gkhngksl

30 Mart 2010 tarihinde eklendi
fena diil paranıza yazık olmaz
dreamworks-2
dreamworks-2

30 Mart 2010 tarihinde eklendi
öncelikle buradan görüyorum ki yorum yazan şahısların burada çok filim hareketlere recep ivedik mantığıyla yaklaşması onlar için acınacak bir durum, pazar gunu sinemaya gittim salon tam dolu idi ve herkesde filmde gayet eğlendi ve ben recep ivedik gibi toplumun kulturel seviyesi altı filmlerine gülen kufurdur tokattır ya da şaçmalıktır gibi şeylere gülen şahısların bu filmi de o şekilde beklemeleri onlara yazık denecek kadar kötü bir durum. Çok Filim Hareketler Bunlara gelince filim tamamen arog gora ve yahşi batıdan sonra sinemasal ve sanatsal açıdan özellikle görsel açıdan çok başarılı, yapılan espriler skeçler mantığa dayalı mantıklı ve asla kimseyi aşalayıcı değil sahne geçişleri olsun skeçler arası bağlantılar olsun çok başarılı bir filmdi. Mekanlar, sahneler, geçişler ve seneryo gayet güzeldi eğlenceli bir filmdi Herkese Tavsiye Ederim
minstrel-gkhn
minstrel-gkhn

30 Mart 2010 tarihinde eklendi
yaa flim tmm konusu yoktu ama bunu sadece oraya bağlamayın çünkü baştan biliyodukki bu flimin skeç gibi geçeceğini bu flimde önemli olan gülmekti tabi bazı yerler uzatılmış ama genel olarak konuşmak gerekirse ben güldüm mutluyum. .
shiny-depp
shiny-depp

29 Mart 2010 tarihinde eklendi
herkes kötü eleştirmiş ama ben filmi beğendim. yani tv de ki skeçler gibiydi belki belki ama güzel skeçlerdi. öyle kahkaha ile güleceğiniz bir film olmasa bile hoş bir filmdi.
Creyk-van
Creyk-van

29 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filme hiç birşey beklemeden gittim. Filme gitmeden önce zaten filmi bir konusu olmadığını biliyordum. Sadece gülme amaçlı sanki tv deki programlarını izlermiş gibi izledim filmi. Gerçektende güldüm. Ancak tabiki film olarak değerlendirirsek çok kötü bir film olmuş. 9 skeç gibi değilde sanki filmde 9 kısa film yapmışlar gibiydi. Ama eğlenceliydi gerçekten. Gülmek istiyorsanız bence gidebilirsiniz. Ama sadece gülmek için gidin ve filmde bir konu aramayın.
sekegu
sekegu

28 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bu filme gitmeden önce şu soruları cevaplamamız gerek:
1.Çok güzel hareketler programını seviyormuyum?
2.Bir türk filminden ne bekliyorum?
3.Bir komdei filmi nasıl olmalıdır ve skeçlerden oluşmuş bir filmden hoşlanırmıyım.?

Bu sorulara evet diyorsanız zaten filmden çok keyif alacaksınız.Çünkü film kötü değil bence iyi hatta çok hoş,çok komik yerleride oldukça mevcut ancak filmin ilk yarısı bitene kadar sürekli gülüyorsunuz,ikinci yarıdada biraz düşünüyorsunuz yani ikinci yarı biraz daha ağır geçiyor.Ben 10 üzerinden 7 veriyorum.Ve çok güzel hareketler bunlar programınıda filminide seviyorum.Yapan yöneten oynayan herkesede helal olsun.