Tutsak
4,1

leyla g.
leyla g.

13 Haziran 2015 tarihinde eklendi
Film gizemli ve etkileyici fakat gercekten yarım. Mesela sonunda hugh jackman bulunuyo mu yada labitent olayı ne. Açıklanmıyo. Genel olarak cok beğendm tavsiye edrrim fakat eksik ve yarım.oyuncuların oyunculukları süper zaten..
Burak K.
Burak K.

24 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Evet yine ben .Bu sanırım eleştirimsisi gecenin 2bucugu ve bunda en büyük pay 2bucuk saatlik bir yapım olan "Prisoners" ırım uyumalıyım ama yarına herseyı unuturum riski ile yazıyorum kardeşşlıyoruz.
Ana rollerde Hugh Jackman ve Jacob Benjamin Gyllenhaal ı Benjamin Gyllenhaal ı en son bizlerde büyük bir etki yapan ve orjınal bir yapıt olan "Yarından Sonra " filminde görmüştü oynadıgı tur filmlerin bana cekici gelmeyişindendir yada herhangi bir ır görüşmüyoruz kendisiyle ve sanırım 32 yasına gelmiş . Yarından sonranın 8 yıl önce oldugunu dusunursek ... İlginc.
HughJackman dan bahsetmeyecegım cunku korkuyorum. Cok agresif görünüyor bana.
Film genel olarak dedektif polisiye gibi ş bir hikaye insanı merak uyandıran noktalar bazı tur sahnelerın bazı şeylerin inatla fazlaca ve uzun sure cekılmıs olması beni biraz sıktı. Buna hazır olun .Yani ugrasılsa 2 saatlık bir film cıkabilirmiş.Ve inanır mısınız suanda binlerce soru var su net ki bazı sahnelerde sıkıldım.IMDB puanının 8.1 oldugunu görünce "What the f.... ?" repligini cekinmeden kullandım acıkcası .O kadar eder mi ? Edebilir fakat muhtemelen bu filmi cok düşük bulacak insanlar da var .Eminim.
Oyuncu performanslarına gelince Hugh Jackman ve Jacob Benjamin Gyllenhaal gercekten guzel bir performans gostermiş Benjamin Gyllenhaal ı özellikle tebrik ediyorum. Gözüme carpan 2 karakter oldukları için sadece onlardan bahsediyorum yanlış anlasılmasın . Özel bir ilgim falan yok.
Evet yine geldik en sevdigim kısıı cok insan yukardaki uzun kısmı okumucak ve son kısımda mantıklı bikac birşey arayacak. İşte bu sözüm onlara ten vaktiniz varsa izleyin . Öyle araya dereye sıkıştırmayım gibi cok az yerde sıkıldım .Oturun izleyin. Oturmadan olmuyor :) Ama 2bucuk saat sonra ki agrılara da hazır olun . Benim puanım 10 üzerinden 7.8 falan diyebilirim .
ömür şeker
ömür şeker

28 Ekim 2013 tarihinde eklendi
oyuncular çok iyi bilindik bir konu belki ama buna rağmen heyecanla ne olacağını ğim çeviri çok iyi değildi bu sebepten zanlılar arası bağlantıyı çok kuramadım.
Film director
Film director

22 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Öncelikle buraya yorum yazmamın sebebi bazı arkadaşların filmi anlamaması.
spoiler:
Birincisi yılan olayı bir metafor. Villeneuve maelstrom filminde balığı bir tema olarak kullanırken bu filminde geyiği ve yılanı bir metafor olarak kullanıyor. Yani ortada gereksiz olan bir durum yok. İkincisi labirent olayı. Bizim dedektifimiz pederin evine gittiğinde orada holly jones un ölen eşinin cesedini orada buluyor ve üzerinde labirent kolyesi var. Bu da filmin başka bir ayrıntısı. Zaten eşiyle kocası çocuk kaçırıyorlar ve onları TUTSAK ediyorlar. Bence labirent olayı onları oraya hapis etmeleriyle alakalı kaçamasınlar diye birnevi bir benzetme. Yani filmin teması. Üçüncü olarak filmin sonunda keller dover ın bulunması güzel olmazdı zaten filmin heyecanı orda. spoiler:

Uzuuun lafın kısası film gerek atmosferi gerek Villeneuve ün felsefesiyle uzun zamandır izlediğim ender suç filmlerinden biriydi. Filme puanım 5 üzerinden 5
Salander
Salander

21 Mart 2016 tarihinde eklendi
Film sürükleme bakımından müthişti. Her şey çok iyiydi fakat küçük sorunlar vardı. Rahip olayı belki saçma olabilir ama adamın aklını şüphelendirmeliydi. Bi ilişki kurup kötü kadın üzerinden gidebilirdi. Hiç o aklına gelmedi. Gözlüklü çocuk ve gözlüksüz olan evlere giren psikopat arasındaki bağ net değil. Yılan olayı babandan bi gelenek falan mı kalmış . Bu da net değil. Yaşlı kadınla kaçırdığı çocuklar yani gözlüklü tip ve eve giren psikopat arasındaki ilişki de aynı şekilde. Labirent olayı çözümsüz kaldı. Baba bulunmadı ve bunun sonunda sinirden insan çatlıyor. Bu yüzden bence kurgu net oturmamıştı. Ama izliyorsun istemesende izletiyor. Gerçekten etkileyiciydi uzun zamandır izlemediğim bir film türüydü. Ama bir kitabı bitirmiş gibi hissettim ne kadar şüphe kalsa dahi.
Tamer Taş
Tamer Taş

6 Haziran 2020 tarihinde eklendi
sonucu kestiremediğimiz sürpriz finalli filmler etkileyici oluyor.Jack glenhaal oyunculuğunu döktürmüş.Film izlemeye değer
TAHA ŞABAN DİLMAÇ
TAHA ŞABAN DİLMAÇ

14 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Hugh Jackman... Müthiş performans. Ayakta alkışlanıcak performans izletti bizlere. Uzun zamandır bu kadar iyi gerilim flimi izlemedim. Flimi izlerken gizem ve gerilimi sürekli hissediyorsunuz. Böyle flimler çok gelmez. Tek bana göre kötü olan yan final. spoiler: Herkes babaya ne oldu sorusunu düşünmüştür.
Tabi ki bir yönetmen hatası değil ancak daha net bitirilebilirdi. Eleştirimi okuduğunuz için teşekkürler.
Samet Sagun
Samet Sagun

22 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Çok bir şey beklemeyin zaten filmde onu size pek vermiyor oyunculuklar iyi kaliteli bir yapım boş vaktinizde açın izleyin suçluyu bulun rahatlayın uyuyun.
Kızıldereli34
Kızıldereli34

6 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film başından sonuna heyecan ve gerilim hiç düşmüyor
Ikbal T
Ikbal T

8 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Film çok iyi ama anlamadığım nokta filmin son sahnesi oldu hugh jackman bulundu mu yoksa bulunmadı mı neden böyle bi son yapmışlar ikinci filmde gelmedi çok zaman geçti geleceğinide düşünmüyorum şahsen 
Jack Durden
Jack Durden

16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Tam bir gizem filmi.Hugh Jackman oyunculuğu malum.Harika bir film...
Şevval Yalpan
Şevval Yalpan

30 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Çok iyi oyunculuklar konusu tahmin edemediğiniz bı film oyunu hak ediyor kesinlikle alt yazı izleyin dublaj dan hiç bişey anlamazsınız
Gospel Jazz Blues
Gospel Jazz Blues

11 Kasım 2021 tarihinde eklendi
İzlenmesi gereken filmlerden olduğu kesin. Sarsıcı ve güçlü bir film izleyeceksiniz. Başrollerden ve yönetmenden bağımsız olarak söylemek gerekirse tam bir ekip işi.
Hatice
Hatice

31 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Süresinin uzunluguna rağmen kaliteli güzel bir film. Senaryo, Teknik ekip oyuncuların performansı ve gerilimin filmin butünune yayılması filmi muhteşem kılıyor. Zevkle izlenilecek bir film
cenkHERO
cenkHERO

6 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Bu filmi en değerli varlıkları olan çocuklarını kaybeden ailelerin dramını anlamak için, olağan üstü bir durum ya da bir felaket anında hiç yanınızdan ayrılmayacağınızı düşündüğünüz aile yakınlarınızın takınacağı tavırları görmek için, bir baba ve bir koca olduğunuzda korumak için söz verdiğiniz ailenizi koruyamamanın ortaya çıkardığı çaresizliği yaşamak için, mutlu hayatınızın ne kadar kırılgan ve ne kadar pamuk ipliğine bağlı olduğunu anlamak için izleyin.
Bu filmi güzel kurgulanmış bir senaryo ve sürükleyici bir hikayenin ortasında karakterlerin yerine kendinizi koyarak ve bu yokluk hissini iliklerinize kadar yaşayarak izleyin.
Ama her şey bir yana Hugh JACKMAN'ın harika oyunculuk performansını, gözlerinden yaşlar boşalarak çektiği vicdan azabını ve acıyı," x-men'de neymiş sen işte busun" dedirten baba figürünü görmek için izleyin bu harika filmi.