Diriliş
4,3

sinema
1 ziyaretçi
13 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Oyunculuk mukemmel, yonetmenligi cok guzel yapilmis, ancak senaryosu resmen dandik.. Blood Diamond, Gatsby, Django Unchained, Catch Me If You Can nere bu film nere.. Onlar filmse bu ne? Bu filimse onlar ne? Yani sirf Leonardo oynuyor diye baktim sonuna kadar... Kizilderelilerle ilgili o kadar mukemmel hikayeler dururken boyle bir konu secilmesi sasirtici... Cok zayif senaryo cok..
İhsan Ö.
İhsan Ö.

8 Şubat 2016 tarihinde eklendi
ben böyle saçma bir flim izlemedim
2.5 saat eziyet çektim çıkmak istedim ama en köşede oturduğum için çıkamadım dünyada yapılan en saçma flimlerden biridir desem doğru olur
PhoEniks M.
PhoEniks M.

5 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Leonardo ve oyunculuğunu bir kenera ayırıyorum. Geri kalan her şey Rezalet Rezalet ve Yine Rezalet. Senaryo 0 Hikaye 0 Kurgu 0 10. dakikadan filmin sonunu tahmin edebiliyorsunuz. Film ortadan başlıyor havası vardı... Hangi Hikaye ortadan başlar.Sanki devam filmi havası vardı. Filmin yarısında inanın sıkıntıdan esnemekten kendimi alamadım. İkinci bölüme sırf Leo için gireyim dedim yine hüsran hatta bi ara sinirden Gülme krizi geldi. :D BİDE KEMAL SUNALA LAF ATARLAR AYNI FİLMİ ODA ÇEKTİ SANIRIM YÖNETMEN BİZİM YERLİ HANZO YU İZLEMİŞ BİR ÇOK SAHNE BİREBİR AYNIYDI :D İNSAN DESEN DEĞİL HAYVAN DESEN DEGİL BU BİLDİĞİN HANZO :D Boşa giden 2 saat 36 dk. Sıkıcı bilindik sıradan senaryo... Valla Leoyu çok seviyorum Ama film olarak kıyaslarsak Oscarı Matt Damon almalı Martian bu filme 100 basar. Ama oyunculuk olarak Leo tek geçerim. En iyi Film bence Martian olur Leoda en iyi oyuncuda alır büyük ihtimal... Ölümsüz Leo Ayı saldırır. Uçurumdan düşer At ölür içini yarar uyur. At ölmese soğuktan donacaktı iyi ki öldü :D OK Mermi işlemez Ne adammış be mübarek HULK GİBİ :D Hatta bu bildiğin POLAT ALEMDAR :D
Ozan C.
Ozan C.

4 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Sanatsal fimleri severim ama hayatımda izlediğin en sıkıcı filmlerden biriydi. Bnece gitmeyin, 3saatinize yazık
Egemen O.
Egemen O.

29 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Yönetmen,oyunculukla rçekimler .. Leo yu izlerken resmen içim üşüdü...)
tamam on numara fakat.. senaryo... işi bozmuş....sonu belli intikam garantli bi film olmuş.....Çok para harcanmıış.. yazık..Cüneyt arkınrambo tarzı bişey )) öldürmeyen allah öldürmüyü kardesşim
Ayse Nur S.
Ayse Nur S.

26 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Puan olarak 0.5 bile fazla bu filme.Tamamen amacsiz bos bir senaryo görmedim. Filmin yarisinda cikip gidicektik sirf sonun belki bi espirisi vardir diye bekledik ama sonu bipe vasat sacma sapan bir sahnede bitti.
Nedim Ş.
Nedim Ş.

25 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Arkdaşlar filmi izledim bugüne kadar Leonardo Dicapriyonun aşağı yukarı tüm filmlerini izledim bu kadar gereksiz uzatılmış bu kadar yalan dolu film izlemedim 9 canı olsaydı ölürdü ama maalesef film öldürmüyor. Filmin en güzel sahneleri fragmandaki gibi bence gereksiz yere para vermeye değmez. Parasının Dışında harcayacağınız en boş zaman olur.
Pelin Su B.
Pelin Su B.

23 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Rezalet bi film izlerken kalkıp gitmek istersiniz ve çok bayıyor aşırı durağan kesinlikle önermem leonardo nun olmasına bakmayın
Ali Ulusoy
Ali Ulusoy

25 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle berbattı. hani mantıklı işlese gene çok matah sayılmaz iyi oyunculara rağmen 10 üzerinden 6 puan alır. Ama adamın hayatta kalmasını o kadar abartmışlar ki yok böyle saçmalık. Karakterimiz sıradan bir insan değil de resmen X Man Wolverine olarak karşımıza çıkıyor zira saçma şekilde ölümsüz.. Ve pek çok hayatta kalma durumu da bi o kadar saçma.. film olarak ağır işleyen kasvetli ve ağırdı çok tatmin ve sürükleyicilik içermemekteydi.. Baya baya vakit kaybı.. Sanırım kasti olmasa da Star Wars Episode 5'e de bir atıf var ki o sahne de ölümüne saçma..