Er Ryan’ı Kurtarmak
4,7

Süleyman Kırtıl
Süleyman Kırtıl

22 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Tom hanks reis döktürmüş yine kült bir yapım zaten izlemeden geçmeyin türkiyedede +40 arasında beklenmedik şekilde popülerdir
Spongebob Squarepants
Spongebob Squarepants

29 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Filimdeki savaşlar çok dramatik. Şahsen ben kaldıramadım o kadar vücut parçası ve kanı. Ama savaşı tamıtamına
anlatması çok iyi.
sinema
1 ziyaretçi
20 Haziran 2022 tarihinde eklendi
2. Dünya savaşı filmleri arasında en fazla bütçeyle yapılan film ve bunu gerçekten hissettiriyor. Ara ara sıksa da izlediğim en iyi savaş filmlerinden biri. Özellikle filmin 30 dakikalık Normandiya çıkarması sahnesi çok etkileyiciydi. Kesinlikle izlenmesi gereken bir yapım. Nokta
Kıvanç Giray
Kıvanç Giray

2 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
Bir filmde Tom Hanks etiketi varsa film zaten güzeldir klişesine inananlardanım.
Bu klişeden azade olarak söylüyorum film tam bir başyapıt.
2.Dünya Savaşı'nın en sıcak dönemlerinde çok kanlı bir askeri çıkarma ile başlayan film ben çok iyi bir projeyim sinyalleri vermeye başlıyor zaten.
Devamında sizi sürekli filmin içinde tutan savaş içinde bir arayış ve bununla birlikte adeta bir yol macerası tadında giden film harika bir seyir zevki veriyor.
Film listemde her zaman çok özel bir yere sahip. Bu yüzden 10/9
zeynal selver
zeynal selver

10 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Ordakı bir rol deli etdi ya beni, tüm cephane bunda ama savaşa katılımıyor.. resmen başım ağrıdı onu izlerken
Retina
Retina

26 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Film her açıdan 10 numara. Özellikle o savaş sahnelerini bu filmin üstünden 20 yıl geçmesine rağmen turkiyede cekemezler . Bir 20 yıl daha geçsin gene çekemezler. Sinemayi para uğruna les ettiler. Hepsinin kapağını aynı bulduğum aptal komedi filmleri çıkıyor sadece. Yani bizim iqsu düşüklere hitap eden filmlerimiz yerine böyle filmleri izlemenizi tavsiye ederim. Neyse icimdekileri dökmek buraya nasipmiş. Filmin tek eksiği senaryo. Basit ve klişe.
ABRK97
ABRK97

10 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Er Ryan'ı Kurtarmak filmin adı filmi ele vermiyor.
Ryan'ı kurtarmanın yanı sıra çok farklı olaylar da gelişiyor.
Film bana göre savaş konulu filmlerin arasında en MÜKEMMELİ !
Görsel efekti, çıkartma sahneleri ve replikleriyle tam bir şaheser..
Tom Hanks Matt Damon mükemmel oyunculuğuyla birleşmiş bu Başyapıtı kesinlikle izleyin
10/9
Engin Yüksel
Engin Yüksel

22 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Çatışma sahneleriyle savaşın ölümcül ve yakıcı yönünü hissettirip hem ürkütecek hem de hayran bıraktıracak kadar gerçekçi bir yapım. Oscar ödülünü alamaması büyük bir ayıp ve kayıp. Şunu da itiraf etmek gerekiyor ki Amerika, vahşi emperyalist politikalarla dolu tarihini ne yapıp edip güzel bir şekilde cilalıyor ve tüm dünyaya çok güzel empoze edebiliyor 9/10
Yusuf Ç.
Yusuf Ç.

4 Nisan 2017 tarihinde eklendi
Sinema tarihinin en iyi savaş filmi! Özellikle çıkartma sahnesi gözlerinizi kırpmadan izleyeceğiniz bir sahne.
theyurdal
theyurdal

14 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
ilk bası ve sonu kesinlikle super sırf bunun için izlenebilir
Enes Ş.
Enes Ş.

18 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Dalında en iyisi..Oyunculuklar mükemmel, senaryo harikulade..
Ahmet K.
Ahmet K.

29 Nisan 2014 tarihinde eklendi
her ne kadar 2 saati geçen filmleri pek sevmesemde bu film hiç sıkmadan izleniyor. izlemeyen kalmasın
Elemlioğlu A.
Elemlioğlu A.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

6 Şubat 2014 tarihinde eklendi
bi Muhteşem Bi Savaş Filmi Atmosferi Savaş Sahneleri Her Anı Güzeldi :)
DARBE-2
DARBE-2

7 Haziran 2011 tarihinde eklendi
bence harika bir film.savaş sahneleri ve atmosferi mükemmel kesinlikle izlenmesi gereken bir film...
nesem92
nesem92