wayelemzed
16 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Açıkçası ne komedi ne de dram ağırlığı fazla olan, ikisinden de biraz serpiştirilmiş durağan bir film diyebilirim. Ne çok güzel bana göre ne de çok kötü. Yalnız bazı bölümlerde gereksiz sahneler insanı sıkıyor. Açıkçası daha güzel bir film yapılabilirdi, benim de beklentim o yöndeydi maalesef karşılayamadı. Puanım 5/10.
bu film bana bi ilki yaşattı..ilk defa bi filmi izledikten sonra beğenip beğenmediğime kara veremedim..oyunculuk müthişti..,senaryo,insanlığın bilinen gerçeklerii çok iyi yansıtılmış.ama yine de bişey oturmadı benim için..finalden kaynaklandı sanırım..daha farklı bambaşka bişey olmalıydı..yine de gerçek bi emek olduğu için puanım 10/7
ya ne umduk ne bulduk makara bi film beklemıodum ama ınce espiriler vardr dıe dusundum ama konu klasık dialoglar klasık filmde halıyle klasık olmus cok keyiflii diildi açıkcası
Büyük umutla izledim,vavien neymiş onu öğrendim!Ne yazayım ben şimdi..niye bu ülke sinema kültüründen yoksun'niye biz böyleyiz'Ödül bile almış ne mutlu!!
Taylan Kardeşleri tebrik ediyorum,gerçi Coen Kardeşler kokusu alıyorum filmden ama neyse :) Erol Günaydın,Binnur Kayayı ve Settar Tanrıöreni oyunculğu için ayrı ayrı tebrik ediyorum.Değişik bir Türk filmi, sonu fazla sıradan bitti, izlenebilir 5 puan
Harika bi İkili Yanyana .. Türk Sinemasının kaçılmaması gereken yapıtlarından billur kayanın mutfaktaki ağlama sahnesi,engin günaydının çakmagı flimin klişelerinden olabilir.Tartışılcak yer bölüm flim müzikleri olsa gerek ! Kesinlikle Tavsiyedir izleyiniz :)
Film daha baştan itici ve kötü... Çok iğrenç ötesi...Ne bu yaa...Beni adeta şoka uğrattı...Engin Günaydın ve hele-hele Binnur Kaya nın böyle bir filmde rol alacağı hiç ama hiç aklıma gelmezdi...Çok çirkin sahneler...Ayıp yaaa...1/10
Engin Günaydından beklenen nitelikte bir film. problemli çocukluk/gençlik geçirmiş insanlardan sanat yönü çok kuvvetli işler çıkıyor. bkz. Dostoyevski, Ravel, fatih akın
geçen gazetede sinan çetinin film hakkındakini yorumunu okuyup gittim bu filme.o yazıda bu filmin güzel olduğunu türk sinemasında çığır açacacağını belirtmiş sinan bey.ama ben filmin ne çığırı açacacağını anlamadım filmi syrettikten sonra.bence güzel bir film değildi.2 saat boyunca ne olacak diye bekleyip duruyorsunuz.sonundada ne olduğunu anlamadan filmden çıkıyorsunuz.o çuvalın içinde ne vardı acaba?bilen varsa lütfen yazsın.taylan biraderlere bu filmi yakıştıramadım.bence korku filmi çekselerdi daha güzel olurdu.sıkıcı bir filmdi...
bence oldukça kötü bi film.filmden çıktıktan sonra filmle alakalı hiçbişey kalmadı bende çünkü bomboş bi filmdi.begenenler nesini begenmişler anlamadım.filmde ne doğru düzgün bi senaryo vardı ne de bi mesaj.
kötü bi film deil kesinlikle Binnur Kaya her zamanki gibi müthişti ama Engin Günaydın sadece komedi filminde oynasın çünkü ne ses tonu ne mimikleri ne hareketleri bu tarz filmlere yakışmıyor