film güzel di ancak artık film ler dram veya komedi turünden başka filmler de yapılmalı dır biz hep iki türe sıkışıp kalmışız dram ve komedi dışında film ler olmalıdır 10/7 puan
gayet güzel bi filmdi bence hem komedi hem dram bir arada iyi harmanlaşmış.sırf ayça bingöl için bile izlenebilir :) türk sinamasına destek için herkes izlemeli
ismail hacıoğlu performansını görmek için sinemaseverlerin mutlaka görmeleri gereken bir film.. ferhat gündoğdu; bence artık sinema perdelerinde sıkça görmek isticeğimiz bir oyuncu olucak..
şevket çoruhun üstlendiği rol her ne kadar filme sonradan eklenmiş gibi görünsede filmin genelinde çekilebiliyor.. iyi bir karamizah izlemek isteyenler..kaçırmayın bu filmi..
hakkını yemiyim m.ali nuroğlu da devleşmiş bu filmde:))
Ben bu filmi Malatyada izledim ve sinemada izlenebilecek iki film vardı:Sizi Seviyorum ve Sonsuz.Aslında iki filminde iyi olmadığını biliyordum ama ikisinden birine gitmek zorundaydım.Şevket Çoruhun bu filmde olması beni Sonsuz filmine gitmeye biraz daha yaklaştırdı ve de gittim.Başrol oyuncusu Ferhat Gündoğdunun kötü performansının aksine İsmail Hacıoğlu ve Şevket Çoruhun iyi performansı bu filmi bir an olsun sıkıcı olmaktan kurtardı.Şunu da belirteyim salonda 10-11 kişi vardı ve 5-6 kişi filmin ikinci yarısıNa salonu terk etti.Film ne kadar kötü olsa bile filmden çıkılması hiç hoş değil.Sonuç olarak film orta seviyedeydi.Benim gibi mecbur kalmadıkça gitmeyin derim.
performans olarak oyunculuklarını konuşturan bir ekiple iyi bir çalışma olmuş. sürükleyici, yeri geldindiğinde hüzün kimi zaman gülümsemeyle izlenen traji komik bir hikaye. izlenmesi gerekli bir yapıt olmuş tebrik ederim...