Sonsuz

potasyum
potasyum

12 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Sınav sonuçları yüzünden uykumun kaçması sonucu vakit geçirmek amacıyla izlediğim,ve ağustos sıcağına rağmen içimi bangır bangır ısıtan çok içten bir film.Komik yanıda baya var.
rejimantasyon
rejimantasyon

19 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Gayet komik ve eğlenceli bir film :))
elbette insanın içini burkan yerleri de var ama Cihan ve Volkan karakterlerinin diyalogları çok komik. Salon yıkıldı gülmekten.. Şiddetle tavsiye ederim bayramda eğlenmek isteyenler hemen gitmeli.
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

24 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Ben çok beğendim..Sıcak ve farklı bir filmdi..İsmail Hacıoğlu gerçekten çok beğendiğim bir oyuncu..Şevket çoruh ta aynı şekilde Rolün üstesinden fazlasıyla gelmişler..10/8
HAMLET1980
HAMLET1980

14 Eylül 2009 tarihinde eklendi
işte filmin kralı...
erisken07
erisken07

19 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en iyi film.Her filme laf olsun diye berbat yazıp karizmatik olmaya çalışmayın.Tarzı farklı olan hiç izlemesin.Şevket Çoruh çok iyi oyuncu.Nekrüt,Avanak Kuzenler,Plajda tarzı saçmalıklardan(yazdıklarıma film diyemem)bin kat daha iyi.Elbette başyapıt değil ama berbat olduğunu da asla düşünmüyorum.
peterpunk
peterpunk

20 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Yorumları gördükçe acaba yanlış filmi mi izledim dedim ? yok hayır yanlış değil.. Dram filmi izlemek isterseniz drama gidersiniz ! komedi isterseniz komediye ! Sinema X kişisi üzülecek yada tatmin edilecek diye çekilmez... Filme gelirsek ; son derece samimi ve son derece içten bir film. En azından doğal bir film. Dram olsun diye duygu sömürmemiş , güldürmek için cıvıtmamış..
jcboperator
jcboperator

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Tartişmasız Bir Film Gayet Güzel Bir Film...
jokerant53
jokerant53

25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
budur aga .
kerimatrax
kerimatrax

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Gene Bir Töre Filmi Ama Bu Seferki Biraz Farklıydı Çocuğu Kandırıp Ablasını Vurdu Ve Filim Hep Burda Biterdi Bu Sonrasını Anlatan Bir Filimdi Beğendim Gidin İzleyin
temmuzb
temmuzb

27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Biraz Yavaş Seyreden Ama Gayet kaliteli bir film. izlenmeli ..