En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
potasyum
Takipçi
531 değerlendirmeler
Takip Et!
5,0
12 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Sınav sonuçları yüzünden uykumun kaçması sonucu vakit geçirmek amacıyla izlediğim,ve ağustos sıcağına rağmen içimi bangır bangır ısıtan çok içten bir film.Komik yanıda baya var.
Gayet komik ve eğlenceli bir film :)) elbette insanın içini burkan yerleri de var ama Cihan ve Volkan karakterlerinin diyalogları çok komik. Salon yıkıldı gülmekten.. Şiddetle tavsiye ederim bayramda eğlenmek isteyenler hemen gitmeli.
Ben çok beğendim..Sıcak ve farklı bir filmdi..İsmail Hacıoğlu gerçekten çok beğendiğim bir oyuncu..Şevket çoruh ta aynı şekilde Rolün üstesinden fazlasıyla gelmişler..10/8
Son zamanlarda izlediğim en iyi film.Her filme laf olsun diye berbat yazıp karizmatik olmaya çalışmayın.Tarzı farklı olan hiç izlemesin.Şevket Çoruh çok iyi oyuncu.Nekrüt,Avanak Kuzenler,Plajda tarzı saçmalıklardan(yazdıklarıma film diyemem)bin kat daha iyi.Elbette başyapıt değil ama berbat olduğunu da asla düşünmüyorum.
Yorumları gördükçe acaba yanlış filmi mi izledim dedim ? yok hayır yanlış değil.. Dram filmi izlemek isterseniz drama gidersiniz ! komedi isterseniz komediye ! Sinema X kişisi üzülecek yada tatmin edilecek diye çekilmez... Filme gelirsek ; son derece samimi ve son derece içten bir film. En azından doğal bir film. Dram olsun diye duygu sömürmemiş , güldürmek için cıvıtmamış..
Gene Bir Töre Filmi Ama Bu Seferki Biraz Farklıydı Çocuğu Kandırıp Ablasını Vurdu Ve Filim Hep Burda Biterdi Bu Sonrasını Anlatan Bir Filimdi Beğendim Gidin İzleyin
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.