Ben açıkçası Cemal Şan gibi bir yönetmen bu denli başarılı bir film beklemiyordum. Böyle bir trajik konusu olan bir film bu kadar mı güzel ve komik anlatılır haftanın bence şu an en iyi filmi.
Sınav sonuçları yüzünden uykumun kaçması sonucu vakit geçirmek amacıyla izlediğim,ve ağustos sıcağına rağmen içimi bangır bangır ısıtan çok içten bir film.Komik yanıda baya var.
Çok ama çok kötü bir film Dram diye lanse ediliyor ama komedi filmi desek daha doğru O kadar misafir var ama neye misafirler anlamak mümkün değil Ferhat Gündoğdu o kadar donuk oynuyor ki , dramlaşma sürecinde de komedi oluyor. Tek kelimeyle berbat. Karakterlerin ne amaçla filme sokulduğunu anlamayacaksınız
Hikaye genel olarak güzel fakat Şevket Çoruhun canlandırdığı mafya karakteri tüm filmi almış götürmüş, yerin dibine sokmuş...Ne feci sahnelerdi yahu onlar...Orta karar bir film..Çok şey beklemeyin...İsmail Hacıoğlu hatrına...6/10..
Ben çok beğendim..Sıcak ve farklı bir filmdi..İsmail Hacıoğlu gerçekten çok beğendiğim bir oyuncu..Şevket çoruh ta aynı şekilde Rolün üstesinden fazlasıyla gelmişler..10/8
Yorumları gördükçe acaba yanlış filmi mi izledim dedim ? yok hayır yanlış değil.. Dram filmi izlemek isterseniz drama gidersiniz ! komedi isterseniz komediye ! Sinema X kişisi üzülecek yada tatmin edilecek diye çekilmez... Filme gelirsek ; son derece samimi ve son derece içten bir film. En azından doğal bir film. Dram olsun diye duygu sömürmemiş , güldürmek için cıvıtmamış..
film güzel di ancak artık film ler dram veya komedi turünden başka filmler de yapılmalı dır biz hep iki türe sıkışıp kalmışız dram ve komedi dışında film ler olmalıdır 10/7 puan
Filmin ilk yarısı biraz vasat. İkinci yarıda biraz toparlıyor kendini. Ama yinede çekim ve senaryo yönünden basit sahneler var. 2009 yılında çekilen bir filmde bu kadar basit hatalar olmamalı. Konuk oyuncuların katılımıyla geniş bir kadro sağlanmış ve oyunculuk genel olarak iyi diyebiliriz. 10 üzerinden 7 puan hak ediyor bence.
Son zamanlarda izlediğim en iyi film.Her filme laf olsun diye berbat yazıp karizmatik olmaya çalışmayın.Tarzı farklı olan hiç izlemesin.Şevket Çoruh çok iyi oyuncu.Nekrüt,Avanak Kuzenler,Plajda tarzı saçmalıklardan(yazdıklarıma film diyemem)bin kat daha iyi.Elbette başyapıt değil ama berbat olduğunu da asla düşünmüyorum.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.