Selvi Boylum Al Yazmalım

jeyjey83-2
jeyjey83-2

24 Eylül 2006 tarihinde eklendi
hakikaten buram buram aşk kokan bi film küçük yaşlardan beri hep izlemişlimdir....
omermrb
omermrb

24 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çok güzel bir türk filmi.zaten türk sineması diyince tartışmasız türkan şoray ve kadir inanır.
kısacası başarılı
karakose9
karakose9

19 Eylül 2006 tarihinde eklendi
türk sinemasındaki en iyi film en iyi senaryo ve en iyi erkek kadın oyunculuk vs. vs. dallarında ilk beşe hatta ilk üçe girecek film.ne yazıkki biz türkler hala sinemayı bilmiyoruz ve hala bizden iyi oyuncular çıksada devamı gelmiyor.örneğin kadir inanır ne kadar iyi oyuncu olsada oynadığı filmlerin çoğu saçma sapan.türkan şoray ise gündemde kalmak için dizi dizi koşturuyor.ama bu filme yakalamaları artık imkansız
mertsensari
mertsensari

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bu filmde garip bir çekicilik var,nedense nerde görürsem göreyim sonuna kadar seyrettim.sanki film değil,oyuncular öyle güzel oynuyorlar ki kameralar yok, yönetmen yok,kendi hayatlarını oynuyorlar gibi bu kadar güzel rol yapılmaz ki.türkan şoray kadir inanır ikilisi askın hem yapıcılığını,hem yıkıcılığını anlatıyor.müzik zaten konuyla çok iyi uymuş.bence bu film diğer dandik türk filmlerinden ayrılmayı hak ediyor.
e-dione
e-dione

18 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
sevgi emekti!
gragorsamsabirsabah
gragorsamsabirsabah

15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
en çok izlediğim film... aşkın öteki yüzünü gösteriyor. müziği ise muhteşem.ne denir ki bu film için!!
turuncu12
turuncu12

7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
kadir inanır ve türkan şorayın en güzel dönemlerinde çekilmiş bir atıf yılmaz şaheseri.kesinlikle kitabından daha hoş daha etkileyici.izlemeyen yoktur herhalde ama yorum yazan çok az.niye ki?
reedsternberg
reedsternberg

30 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
herşeyiyle mükemmel bir film:)
lukasm
lukasm

10 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Sinemaya yenilkci dokunuşlarıyla,ölümsüz müzikleri.yerinde oyunculuklarıyla tam anlamıyla Türk sinemasının kilometre taşları arasında kendine haklı yer edinen filme burda görüş bildirmek mutluluk verici.Umarım diger enfes filmleride sitedeki hak ettigi mertebede yerini alır.