Selvi Boylum Al Yazmalım

denizilke2
denizilke2

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
film hakkında söyleyecek hiç bir olumsuz şey yok, bakın hatta beyazperdede ki bütün filmler içinde olumsuz yorum almayan tek film budur, hatta bu bile yeterli bir yorumdur bu film hakkında. 10/10
the-isyankar-99
the-isyankar-99

23 Ekim 2007 tarihinde eklendi
türkan şoray ve kadir inanır bu ikili tekrar aynı filmde karşımıza çıkar mı acaba?
timhat
timhat

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
fazla söze gerek war mı??
Majör-2
Majör-2

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Harika bir aşk hikayesi.Çekildiği seneyi de düşündüğümüz zaman gerçekten çok başarılı bir yapım olduğunu söylemeliyim.Cahit Berkay’ın müzikleri de filme çok uymuş.Yıllar geçse de unutulmayacak bir efsane...10/10
blackinman
blackinman

24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
harika bir duygusal film... türkan sultanyine mükemmel...
dinopis-2
dinopis-2

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
yeşilçamın kilometre taşlarından. siz olsanız hangisini seçerdiniz? şevkat dolu üvey babayı mı, çocuğunun bir yabancı bildiği öz babayı mı?
exxebrk
exxebrk

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
türk sinemasında beni ağlatan tek film
teenyoung
teenyoung

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Harbiden Söylüyorum Gerçekten Harikja Bir Film imdb'de bile Tatar Ramazan Filmini Vermişler Ama Kadir İnanır Gibi Birisinin Filmleri Yok Burada İzledndikçe Ağlanılacak Bir Film..
duygudhd
duygudhd

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
sayısını bilmiyorum o kadar çok izledim ki sevgimi? aşk mı? çok yalın ama çok derin bir konusu var.türk sineması dram konusunda daha başarılı galiba ülke toprakların konu o kadar çok ki
gozdecimbom
gozdecimbom

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ben hala izledikçe ağlarım
milla-jo
milla-jo

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Eski Türk filmlerinin arasından en güzel film. ve iki dev ismin imza attığı harika bir film,harika bir aşk hikayesi sonu hazin bitiyor ama özünde çok güzel bir hikaye var. Eminim herkes izlemiştir bu filmi. Ama her izlediğimde ayrı bir tat veriyor.
anlatici-club
anlatici-club

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
türk sinemasının zirvesii aşkı ve fedekarlıgı çok güzel anlatan gerçekten harika bir film türkan şoray ve kadir inanır harika oynadılar tekrara tekrara izlenilecek bir film
canavar-cocuk-53
canavar-cocuk-53

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Türk sinemasının tartışmasız en klasiği,en unutulmayanı,hafızalara kazınanı ve en iyi filmi...!!!10/10
esinesinesin
esinesinesin

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
televizyonda ne zaman görsem biraz bakıyım kalkarım deyip, her seferinde sonuna kadar izlediğim nadir Türk filmlerinden biri.
Plagueis
Plagueis

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Türk sinemasının belkide en romantik en unutulmaz filmi..