Av Mevsimi

burak-6503
burak-6503

11 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Çok abartıldığını düşündüğüm bir film.. Film hakkında genel kanaat benim düşündüğüm gibi ama nasıl bu puanı almış bilemiyorum..8 puanı haketmiyor...
Meet-in
Meet-in

3 Eylül 2011 tarihinde eklendi
polisiye gerilim türünde Türk sinemasının sayılı örneklerinden fakat genel anlamda abartıldığı,çok çok göklere çıkartılacak bir film değil.
naci35
naci35

21 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
akıcı ve izleyiciyi sürekli gerilimde tutan bir film olmuş.tebrikler..
Erik-YLHAN
Erik-YLHAN

18 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Merhaba,
Filmi yeni izmedim ve beklentilerimin altında kaldığını söyleyebilirim. Filmde gereksiz sahnelerin olduğunu ve bazı bölümlerin abartılı olduğunu söyleyebilirim. Filmin konusunu orjinal bulan arkadaşlara da katılmıyorum.
Çok boş vaktiniz varsa buyrun izleyin
maske
maske

13 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
bir filmi izledikten sonra gün boyu aralıklarla aklınıza filmden sahneler geliyorsa, film müzikleri dilinize dolanmış ve filme uymuşsa, sonuna kadar sizi kendine bağlamısa en önemliside oyuncular rollarinin hakkını vermişse izlemeye değer bir filmdir
kurguyla ilgili ufak tefek aksaklıklar olsada göze batmıyor.

kesik ele gelince, kabak gibi ortada durması garip olsada bulunduğu yere sel vurmuş izlenimi vermişler (ev eşyaları,bebek arabası,halı kilim vb şeyler) yani gömüldüysede sel vurunca topraktan çıkmış gibi..
potasyum
potasyum

2 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi ama bunu da demezsem olmayacak,yahu çolakzade bunu kurgulayacak kadar çok zeki bir insansa o eli gidip su kenarınamı atar,git toprağı 2 karış kaz göm içine ;)onuda geçtim cinayet adamın evinin aşağısında oluyor yahu polis durum incelemesi hiç mi yapmamış,hiç mi o ormanda ev olup olmadığını araştırmamış.
Bu gibi soruları sormazsak güzel filmdi.
giovanni1903
giovanni1903

28 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Şener Şen ve Cem Yılmazla bu kadar kötü film çekmek de başarıdır!
nazifakay
nazifakay

25 Nisan 2011 tarihinde eklendi
sanki her hafta böle türk filmi yada onuda geçin yabancı film vizyona giriyomuş gibi yüz buruşturan yorumlar garip insanlar gerçekten garip iz leyin kardeşim ii film herşeyiyle ii film:)
beck31
beck31

15 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Abartılmış resmen. Tek bir Behzat Ç. bölümü bu filmden daha fazla entrika ve heyecan yaratan detaylara sahip. Oyunculuklar fazlasıyla sıradan, etkileyiciliği sıfıra yakın ve yeni birşeyle tanıştırmadığı gibi klişelerde güzel kullanılmamış. 3/10
mehmet53
mehmet53

2 Nisan 2011 tarihinde eklendi
bence ok gzeldi bir filmdi kesinlikle izleyin derim sper oyunculuklar ve sper bir final
ardahan1974
ardahan1974

26 Mart 2011 tarihinde eklendi
bence çok güzel film, tavsiye ederim, özellikle cem yılmazın performansı harika, birz ejder kapanına benziyor ama oda güzeldi
jamesbond-2
jamesbond-2

25 Mart 2011 tarihinde eklendi
Bence her açıdan bakıldığında güzel bir film.Gerek oyunculuklar,gerek senaryo gerekse uzun süresine rağmen insanı sıkmaması.İzlemeden önce bazı önyargılarım vardı fakat izledikten sonra yersiz olduğunu anladım herkes başarılı bir işe imza atmış bence sonuçta filmde oynayan çok önemli sanatçılarımız var ve emeklerine saygı duymak gerek,benim beklentilerimi karşıladı diyebilirim.İzlemeyenlere öneririm.9/10
mehtap6
mehtap6

23 Mart 2011 tarihinde eklendi
ben bu filmi ne şener şene ne de cem yılmazın kalitesine yakıştırdım. sonucu filmin ortalarına dogru tahmin etmek hiçde zor değil..
mmaslan06
mmaslan06

22 Mart 2011 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi türk filmi. şener şenin oynadığı kötü bir film görmedim zaten. filmin sonuna doğru nasıl biteceği belli oluyor ama yinede güzeldi. 10/8
velnmt
velnmt

22 Mart 2011 tarihinde eklendi
Av Mevsimi Türk sinemasında polisiye türünde yapılmış en iyi filmlerden. Kurgu, oyunculuk, müzikler her şey iyiydi. Oyuncu kadrosu kaliteli ve başarılı.
İzlemekte gecikmişim.10/10