Ismail S
9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Yer yer konuşmalar, öğrencilik hayatı biraz gerçekçi.Ama hintli kız, yurt dışı olayı, aşk meşk olayı abartılı...herhangi bir hareket yok filmde,yer yer sıkıyor.açıkçası herkesin izleyebileceği bir film değil.pek de iyi bulmadım,amatörce çekilmiş.bi de içeriğinde sinema,kısa film çekimi geçiyor..bu konunun üstüne düşmek istemişler,ama yeteri kadar vurgu yapılamamış..4/10..
Yönetmen bir şeyler yapmaya çalışmış ama olmamış.. bir ilk filmi için oldukça başarısız buldum... Hint teması abeste iştigal.. ee filmde de hintlilerden başka bir şey yoktu... o halde bu filmin kendisi absürdik.. Konu bütünlüğü yok..Özenti bir film gibi geldi bana.. hani filmde geçiyorya bu filmde sen yoksun. diye bir replik... o mesele... film kendine has olacak...artık günümüzde hemen her kamerayı eline alan...