Kampüste Çıplak Ayaklar
2,6

Ismail S
Ismail S

9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Yer yer konuşmalar, öğrencilik hayatı biraz gerçekçi.Ama hintli kız, yurt dışı olayı, aşk meşk olayı abartılı...herhangi bir hareket yok filmde,yer yer sıkıyor.açıkçası herkesin izleyebileceği bir film değil.pek de iyi bulmadım,amatörce çekilmiş.bi de içeriğinde sinema,kısa film çekimi geçiyor..bu konunun üstüne düşmek istemişler,ama yeteri kadar vurgu yapılamamış..4/10..
burcuhazal
burcuhazal

26 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en güzel fragmana sahip film. Filmde çalan şarkı Kupka grubuna ait "Lai Pun Lal" dir. Merakla bekliyoruz.
genius-chemist
genius-chemist

12 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Yönetmen bir şeyler yapmaya çalışmış ama olmamış.. bir ilk filmi için oldukça başarısız buldum... Hint teması abeste iştigal.. ee filmde de hintlilerden başka bir şey yoktu... o halde bu filmin kendisi absürdik.. Konu bütünlüğü yok..Özenti bir film gibi geldi bana.. hani filmde geçiyorya bu filmde sen yoksun. diye bir replik... o mesele... film kendine has olacak...artık günümüzde hemen her kamerayı eline alan...
rockhacker-2
rockhacker-2

4 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
fılmın fragmanını ızlersenız hıcte romantık komedı olmadıgını anlarsınız
bahadir-sati
bahadir-sati

30 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Merakla beklediğim bir film, fragmanı cok guzel, ismi ilgi cekici, senaryoda gayet iyi başarılı bir yapım bizi bekliyor gibi.
onur455
onur455

3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
izleyenler varsa lütfen yazsın. daha buraya gelmediği için izleyemedim.
Nesterenver Saka
Nesterenver Saka

23 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
yönetmenin programını izledim çok güzel bir film olduğunu düşünüyorum çünkü çok emek verilmiş