Hesabım
    Pak Panter
     Pak Panter
    5 Kasım 2010 Sinemada | Komedi
    Yönetmen Murat Aslan
    |
    Senarist Murat Aslan
    Oyuncular: Metin Zakoğlu, Erdal Tosun, Doğa Rutkay
    Üyeler
    1,3 129 Puanlama, 16 Eleştiri
    Beyazperde
    1,5
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Bağımsız Devletler Topluluğu'nun soğuk baş ülkesi Rusya, enerji bakanımızın kaçırıldığı ve "konuk edildiği" bir memlekettir. Bu vazife riskli bir vazifedir ve bakan kurtarılmak zorundadır.

    Bunun için ülkemizin özel laboratuvar koşullarında yetiştirdiği en deneyimli ve yetenekli ajanlara ihtiyaç duyulmaktadır. Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar Kurulu, istihbaratın başı Fahrettin Bey'e başvurur. Fahrettin Bey, bu milli vazifeyi SPP ve PP7 adlı iki saf casusa verir. Ajanlar Rusya yerine yanlışlıkla Azerbaycana inerler, burada Gülinaz ve yeğeni Selma ile tanışırlar. Ajanların karşısında Rus mafyası, Mossad, CIA ve Gagarin vardır. Sorun devletin sandığından büyüktür. Bakalım bizim iki kafadar enerji bakanını düştüğü tuzaktan kurtarabilecek midir?

    Beyazperde Eleştirisi

    1,5
    Kötü
    Pak Panter

    Pak Panter

    Yazar: Funda Sularöz
    Hollywood'un artık tüketmiş olduğu ajan parodisi klişelerine, Türk işi ajan filmi Pak Panter eklenmiş bulunmakta. Hepimize hayırlı olsun! Gerçi geçen sene Süper Ajan K9 filmiyle de filmi izlerken canımız sıkılmış, üzerimize afakanlar basmıştı ve bu filmin ondan daha iyi olduğunu da söylemek gerekir. Ama Süper Ajan K9'un bir ölçüt olmadığını da belirtmeliyim. Pak Panter, kelimenin tam anlamıyla senaryosu berbat, efektleri berbat, esprileri klişe bir film.Enerji bakanımız Azerbaycan'dayken Rus mafyası tarafından kaçırılır. Bunun üzerine Başbakan, istihbaratın başı Fahrettin Bey'den bu işi çözmesini ister, ülke itibarı söz konusudur. O da diğer tüm Pak Panter ajanlarını gizli göreve gönderdiği için elinde kalanları; istihbaratın mucidi SPP ve başladığı günden beri tek bir görev almamış PP7'yi görevlendirir. Azerbaycan'da onlara katılan Gülizar ile birlikte bu 'salak ile avanak' tiplemeleri

    Fragmanlar

    Pak Panter Dublajlı Fragman 2:13
    Pak Panter Dublajlı Fragman
    938 gösterim
    Öneriler

    Oyuncular

    Metin Zakoğlu
    Rolü : SPP
    Erdal Tosun
    Rolü : Ahmedov
    Doğa Rutkay
    Rolü : Gülinaz
    Sümer Tilmaç
    Rolü : Fahrettin Bey

    İzleyici eleştirisi

    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

    Takipçi 2.129 değerlendirmeler Takip Et!

    0,5
    2 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    "X Ray-Ban" dışında ki her şey kötü...
    ilsalaron
    ilsalaron

    Takipçi 644 değerlendirmeler Takip Et!

    3,0
    10 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Ben çoğu eleştirmenlere rağmen bu filmi bayağı beğendim. Belki, çok başarılı bir film değil ama son derece eğlenceli, özellikle Ufuk Özkan ve Metin Zakoğlu çok başarılı oyunculuklarıyla, ve bence çok iyi bir senaryoyla haftanın filmlerinden biri.
    6OK
    6OK

    Takipçi 131 değerlendirmeler Takip Et!

    1,0
    4 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Geçen bu 3lü Saba Tümerin programına çıkmışlardı. Orada hem filmi anlattılar hemde fragmanını gördüm. Senaryoları yazanların akıllarına hiç mi değişik, daha önce yapılmamış fikirler gelmiyor? Nedir bu ya? Casusluk-komedi tarzında amerikada 1.sınıftan 5.sınıfa kadar onlarcası yapıldı zaten. Bir tanede biz niye yapalım ki? Yazık değil mi harcanan emeğe, paralara, zamana?
    nskmourinho
    nskmourinho

    Takipçi 998 değerlendirmeler Takip Et!

    0,5
    15 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    Şu aptal senaryolu filmlerden niye vazgeçmiyorlar.Ya hiç mi araştırma yapmıyorsunuz bu siteye girin,sözlüklere girin bir bakın seyirci ne istiyor nasıl filmler bekliyor?Seyircinin zekasıyla dalga geçildiğini anlamayacak kadar zekasızsınız. 1/10

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı UIP Türkiye
    Yapım yılı 2010
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Türkçe
    Görüntü formatı -
    Renk -
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2010, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2010.

    Yorumlar

    • yusuf bilgiç
      1 puan versem ayıp olur mu ki acaba.
    Back to Top