Dabbe
2,8

uğur Fidan
uğur Fidan

31 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
İçimdeki bütün romantizmi öldürdüğü ve gelecek hayallerimin önüne taş koyduğu için 0 puan veriyorum.
Yusuf T.
Yusuf T.

19 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Bence bu film korkuttuyor insanı. Fakat film hıkayesi o kadar ürkütmüyor.Çünkü bu hikayee gerçek olması imkansız sadece Allah isteerse olur.Kutlu doğum haftanızz kutlu olsun.Halka daha korkutuvuydu fredinin kabuusuna yaklaşak bir film değil.Dandik bi film dabbe serısinin diğerleride kötü
throughout
throughout

4 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle berbat !!! izlemeyin ve izlettirmeyin asla
coolerlime
coolerlime

22 Mart 2010 tarihinde eklendi
Korku filminden ziyade; ani gürültü ve görüntü patlamaları, kulak tırmalayıcı böğürtü sesleri ile bütün klişelerin ve saçmalıkların birleşimi denilebilir belki, oyunculuklar da yetersiz kalmış, kimin nerede neden yaptığı tamamen belirsiz ve mantıksız, dini duyguları alet ederek korku vermeye çalışılan aşırı rahatsız edici gürültülerle dolu berbat bir film, rezalet...
diescream22
diescream22

30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
berbat ötesi bi film.herşeyiyle amatörce kulaklarınız patlatıcak abartı bir böğürme var filmde bu da insanı çok rahatsız ediyor.10 üzerinden 0
golgemc
golgemc

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Berbat ötesi... Bu işin okulunu okumuş adamlardan böyle eser çıkarsa daha ne olsun...
oyunculuk, yönetmen, mekanlar ses herşey çok kötü herşey...
10/3
huseyininan
huseyininan

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
iyi oyunculuk mu? bu oyuncularla dizi çekilse 2.bölüm yayınlanmaz. acaba oyuncular gelmemişte yoldan adam mı toplamışlar diye düşündüm sakın ama sakın izlemeyin
alpkizilay
alpkizilay

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ya ben filme yapılan yorumlara çok takıldım üçtür yorum yazıyorum bir arkadaş demişki aradan iki yıl geçti hala bu film konuşuluyo buna çok güldüm eğer alfired hidckcoc filmlerinin yorumlarına bakarsa 50 60 yıllık filmler hala konuşuluyo en azından bunun farkına varır
chucky-play
chucky-play

14 Eylül 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu çok çok kötü bi film ne korku ne komedi hiç bi dalda değerlendirilemez. vakit para ve enerji kaybı beğenenleri anlayamadım -7ler galiba ya da bu izledikleri ilk korku filmi korkunç olmaması bi yana film niteliği bile yok sır kapısı bile daha iyidir oyunculukta berbat üstelik:S
qpqp82
qpqp82

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Berbat...

Bundan daha kötü bi film izlemediğime yemin ederim. oyuncular heralde yönetmenin akrabası felan bu kadar kötü olur çünkü. Sinemada izledim ve herkes her efektte güldü tüm sinama salonu olarak dalga geçildi :( aaahh ahhh ne umutla gitmiştim. Bu filmi beğenenlere de inanamıyorum heralde onlar da oyuncular falandır :) ya da izledikleri ilk film bu olmuş.

Çok saçma gereksiz basit efektlerle doldurulmuş bi film işte. Büyü nün yanında adı bile okunamaz. orda en azından oyunculuklar daha iyiydi ve ciddiydi.

Verdiğim paraya yazık. çekenlerin ve reklamını yapanların parasına daha da yazık olmuş.

Bir de filmin türü bence KOmedİ olarak yazılmalı...
subliminalanger
subliminalanger

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Daha kötüsü olamazdı.
21nlb
21nlb

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
aman allahım türk sinemasının yüz karası...bu filmden daha kötü film çekilsin kendimi bogaziçi köprüsünden atacam.sizi bilmem ama benim ömrüm uzun çünkü bu filmeden kötü film bi daha çekilmez:d
Ahmet G.
Ahmet G.

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü filmlerden biriydi! Oyunculuğa 1 bile fazla not aslında ama ondan altına da müsade edilmiyor sitede!Beğenen arkadaşlara bir şey demiyorum,onların zevkidir ama benim Romantik ve Polisile birlikte Türk Sinema Tarihinin en kötülerinden birini de bu film olarak ilan ediyorum! Yapanların paralarına,emeklerine yazık olmuş.Hayır işlerine verselermiş o bütçeyi bari sevap işlerlermiş! :) 1/10
sanemincel
sanemincel

3 Ocak 2008 tarihinde eklendi
korkunçtu gerçekten bu filmi izlemeye çalışmak!
disassociative87
disassociative87

29 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bu ve buna benzer filmlerden gerçekten korkan,etkileyici bulan,en azından filmi anlamsız bir şekilde güzel bulan insanları bi videoya kaydetip korku filmi olarak izlemek eminim bu tarz filmlerden çok ama çok daha etkileyici olurdu,asıl korku(öylesine saf öylesine derin bir korku)film değil bu tarz filmlerin çekilmesine vesile olan bir grup seyircidir malesef.