Dabbe
2,8

LothaR
LothaR

19 Şubat 2006 tarihinde eklendi
önce filmin az olan iyi yönlerini söylüyorum; konu güzel ve etkileyici, ses efektleri çok güzel. Şimdi kötüler; Oyunculuk rezalet, adam oyunculuğun kötülüğünü kapatmak için basmış efekti, basmış filtreyi, bazı yerler aşırı filtreden iice çizgifilm olmuş. Çok gereksiz ve anlaşılmayan şeyler var. Geçişler ve efektin başarılı kullanılamamasından çok amatör sahne kopuklukları var. Bu güzel konu ile çok daha güzel bir film yapılabilirdi... ve sonuç; Ben korktum valla...
uyarfurkan
uyarfurkan

16 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Konu itibari ile çok güzel bir film...ama ne yazıkki oyuncular ve seslendirme berbat...Keşke daha iyi oyuncular ve senaryo olsaymış ozaman gerçekten iyi bir korku filmi seyredermişiz...Diğer filmlerinde inşallah daha başarılı olurlar...Saygılar..
asterea-666
asterea-666

6 Ocak 2006 tarihinde eklendi
az önce filmin geniş fragmanını seyrettim sinemada.bence efektler ve sagdan soldan aniden çıkan öğelerle dolu bir film.tabii daha izlemedim ama gerilim düzeyi 'aha şimdi bir yerden birşey çıkacak da ürkeceğiz.' türünde bir filme benziyor.
sethkyran
sethkyran

14 Aralık 2005 tarihinde eklendi
açıkçası merakla bekliyorum. İşin ucunda japonlar olduktan sonra ve japon sinemasına bağlı bir Türk yönetmen kaliteli bir film olacaktır Ringu gibi.
fatmazehra536
fatmazehra536

3 Aralık 2005 tarihinde eklendi
türk sinemasında bi ilk,hasan karacadağ filminin büyü ve okulla kıyaslanmasını istemiyor ve halkaylada çok fazla benzeşmediini söylüyor,hadi bakalım umarım hakkaten esaslı bi korkuyla karşılaşırız,sabırsızlanıyorum
by-xxx-lord
by-xxx-lord

30 Kasım 2005 tarihinde eklendi
film tamamen garez halka ve cevapsız arama filminin karışımı gibi geldi bana fakat yinede 6 aralığı sabırsızlıkla bekliyorum
caneri16
caneri16

19 Ekim 2005 tarihinde eklendi
kendı sınemacılarımızdan orjınal fılmler beklıyoruz.ınsallah beklentılerımız bu fılmle bırlıkte gerceklesır.