Dabbe
2,8

Fahri07
Fahri07

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
film korku filmi olsa bile bi anlam ifade etmiyor.kötü ruhlar insanlarımızı öldürüyor ve buna dur diyecek kimse çıkmıyor ve film bu şekilde bitiyor.yani anlamsız boş bir film.sonuç olarak vasatın altında bi film.hiç çekilmese daha iyi vakit kaybı.10/1
er-u-han
er-u-han

25 Aralık 2009 tarihinde eklendi
İlk önce Türk sineması için yeni bir türü geliştirmeye çalışan Hasan Karacadağı kutlamak gerek.Ancak ben şunu anladım ki korku bize göre değil galiba biz yine böyle antin kuntin duygusal filmler yapmaya devam etmeliyiz...Ta ki Eşkiya gibi başyapıtlar ortaya çıkana kadar...
AstalaVista
AstalaVista

6 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Japon korku filmi Kairo (2001).. abd remake yaptı Pulse (nabız) oldu..bizimkiler içine biRaz dini simgeler kattılar Dabbe oldu..arkadaşlarının intiharı sonrası toplanıp olayı anlamaya çalışan gençlerin trenin üzerinde oturduklaRı sahne aklıma geldikçe gülüyoRum ;)
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

24 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Eğer kafanızda ’’bir korku filmi nasıl olmamalı?’’ diye bir soru varsa buyrun D@bbe’yi izleyin.İlkokul seviyesindeki oyunculukları,hiç duymak istemeyeceğiniz türden saçma diyaloglarıyla ’’D@bbe’’,sanki bilerek kötü bir film olmayı seçmiş gibi.
dicle-nc
dicle-nc

10 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bi insan bu filmi nasıl beğenebilir anlamıyorum,beğenen insanlar hayatlarında hiç korku filmi izlememiş kişilerdir muhtemelen.bu kadar kötü bir korku filmi daha olamaz.bu filmden korkan insanlarıda gerçekten hiç anlamıyorum.
enzofrancescoli
enzofrancescoli

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
film çok tuhaf ümitli bir şekilde sinemaya gittim ama verdiğim parayada zamanımada yazık oldu korku filmi denilen bir film beni ve sinemadaki insanları bu kadar güldürdüyse bir sorun var demektir buda biz türkler halen daha korku filmi yapamıyoruz... ve sizlere derimki bu dabbeyi izlemeyin zamanınıza yazık...
e-dione
e-dione

2 Mart 2006 tarihinde eklendi
bayağa bir umutlanmıştım fragmanı izleyince.ama film çok büyük bir hayal kırıklığıydı.biraz propaganda da hissettim.ama kötülüğünün nedeni 30 yıl öncesinin korku filmlerinle aynı kefeye koyulabilecek kadar alışılagelmiş bir film olması.diyalogları da komikti.hele telefonda cinlerle konuşan birinin kimi aramıştınız sorusu beni bayağa bir güldürdü.neyse olur böyle şeyler diyoruz.en azından bu bir atılımdı.ama bence çok başarısız bir filmdi.korkutmak için efekt takviyesinin sinemaya bir hakaret olduğu görüşündeyim.
keanu-2
keanu-2

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ya böyle dandik bir film warmı lütfen söyleyin harcadıkları paraya yazık we lütfen böyle ses düzeni olucana hiç konuşmasınlar daha iiii :)
Frank-Serpico
Frank-Serpico

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
oyuncular cok amotorce hele baskomser yokmu allahım ya fılmde vasattı arkadaslar turk fılmı ılk fılım cok acımasızca elestırmeyın degıl ortda fılm war ona puan werıoruz eger yapamıosan bulasmıcaksın.. olmamıs...
cranberriess23
cranberriess23

30 Kasım 2006 tarihinde eklendi
walla ben bu filmi ilk olarak bir gazetenin film tanitiminda okumustum, oyle ovmusler oyle ovmusler ki yere goge sigdiramamislar nedense, bende bu gazeteye inanip cdsini alim bali demistim, filmi kac kere durdurup baska islerle mesgul oldugumu hatirlamiyorum, bana cok kopuk geldi, yani ne bilim, hic ilerlemiyordu, yani dedim bu mu korku filmi, hic gerilmedim, hicde korkmadim ve hicde begenmedim, filmin senaryosunu ve konusunu begenen kisilerin bir zahmet bu filmi inanilmaz, hatta guzel kulan seyin ne oldugunu bi yazarlarsa cok memnun olacagim, filmin 2. cdsini en fazla 10 dk izleyip kapattim yahu, hatta filmin sonunda ne oldu onu bile bilmiyorum, begenmedim, caniniz sikkinken, efkarliyken, hatta kendinizi hic iyi hissetmiyorken kesinlikle ve kesinlikle izlemeyin derim, iyi gitmiyor pek, izlemeseniz bisi kaybetmezsiniz :)
mehtap6
mehtap6

26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Oyunculuk çok berbattı bu filmde ayrıca konu da güzel işlenememiş.izlemeye değmmez.
passive-aggressive
passive-aggressive

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
3.sınıf bir korku filmi,insanları din üzerinden korkutmayı sermaye açısından faydalı bulanların yeni tekniklerinden biri.izlemek son derece gereksiz,zaman kaybı.
iralen
iralen

24 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
beni hiç bir şekilde tatmin etmeyen bir film. korku klişelerini alıp kurandan buldukları -ve eminim ki doğru düzgün araştırmadan önümüze sunmuşlardır-bir ayete uyarlamışlar. kurgusunu ve oyunculuğunu başarısız buldum.
m-cengiz
m-cengiz

17 Şubat 2006 tarihinde eklendi
aylardır bu filmi bekledim. sonuç=hüsran.sokaktan toplanmış oyuncular; anlaşılmayan sahneler, saçma bir senaryo...tabi iyi tarafıda var=efektler. ama bu konuyu da film boyunca kulak tırmalayan bir uğultuyla abartmışlar. ilk defa bi filmi yarım bırakıp çıkmak istedim. harcadığım zamana ve paraya acıyorum ve tavsiye etmiyorum...
burcin
burcin

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bence hiç korkunç fln dgl beğenmedm ben..