O... Çocukları

eğlenceli güzeldii
emrah-y
emrah-y

13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
film vizonteleden bu yana türk yapımı en sağlam film.her yönüyle çok hoşuma gitti.mutlaka izlenmesi gereken bir film.neredeyse dvdsi çıkacak ama bizim sinemaya yeni geldi.neyse buna da şükür...
ulaskurt
ulaskurt

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
gerçek bu, isim gayet etkileyici bence
necomanyak
necomanyak

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Müthiş!!! bi film olmuş bence İpek Tuzcuoğlu ve Demet Akbağ kendini aşmış diyebilirim.yönetmenin acmiliği filan göze çarpmıyor emeği geçenleri teprik ederim.
alpyigitargan
alpyigitargan

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Film güzel hoş iyi niyetli çekilmiş peki ipek tuzcuoğlu nasıl o mektubu yazdı okuma yazma bilmiyorken biri bana anlatsın...
alpaykusak
alpaykusak

22 Nisan 2010 tarihinde eklendi
8/10
isken-2
isken-2

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
film cok güzeldi. final çok hızlı gelişiyor ama mutlu son olmamış. bu filmin sonu hüzünlü bitmeliydi. geri kalan 10 numara kaliteli bir yapım final hüsran.
ozrodms
ozrodms

20 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
güsel bence gidin pişman olmassınız en azından Türk filmi böyle filmleri begenmıyoruz sonra elin fransızı almanı italyanı ödül veriyor aa ne gusel fılm gercekten dıyoruz vizyon tarıhı ıtıbarı ile ondan iyi film yok zaten neden zorla yabancı fılme gıdesınızkı
denixon
denixon

18 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
çok güsel bir film olmuş.tebrik ederim.oyunculuklar ve kurgu harika.demet akbağ zaten tartışılmaz, özgü namal ve sarp apak kendilerini bir kez daha ispat etmişler.yalnız filmin 80li yılların siyasi olaylarını anlatan kısmı eksik kalmış.daha detaylı işlense kusursuz bir film olabilirmiş. (8/10)
viki-reactable
viki-reactable

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Kadro çok çok güzel ama Filmde öyledir şüphesiz ama isim konusu tartışılır.
osmankarabudak
osmankarabudak

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
SIradan bir film..

Oyunculukta berbat. Sadece küçük hazanın oyunculuğu iyi ve gerçekçi olmuş. birazda demet akbağı beğendim.

KOnu çok dağılmış ve final sahnesini havaalanına ilk gelindiğinde tahmin edebiliyorsunuz.

Küçük hazan için 10 üzerinden 4..
mehmethalim
mehmethalim

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Kolay kolay bir filmi beğendiğim görülmemiştir..Ama bu film gerçekten harika..Puana aldanmayın.Bir ook kişi hiç izlemeden isminden dolayı 1 puan verdiği için o kadar düşük puana sahip.Aksi halde 8 den aşağı puanı olmaması lazım bu filmin.
dejawoo
dejawoo

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
İsmin filimde vermek istediği mesaj farklı olablr tamam anladıkta. ama film afişine bakınca bide oyuncuların resminin üstünden filmin adı yazınca çok komik duruyo :))
cns4life
cns4life

20 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
filmin ismi filmi izledikten sonra bir filmin ismi ancak bu kadar filme yakışır diyeceksiniz o yüzden tabularınızı yıkıp gitmelisiniz. son zamanlarda yapılan en iyi türk filmi bence
sailorserkan
sailorserkan

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filmi mutlaka izleyin karakterler oyunculuk falan zayıf diyenlere inanmayın beni uzun zamandan sonra etkileyen bir türk filmi bu. Cok güzel de bir hikayesi var.