Çok fazla beklentim olmamasına karşın gerçekten etkileyici ve sivri dilli bir yapım izledim. Oyuncuların performansları ve karakterlerin derinliği oldukça güzel. Filmin müzikleri de ayrı bir tat katmış. Yalnızca filmin sonu çok aceleye getirilmiş. Olayların çözülüşü oldukça basit kalmış. Final sahneleri daha detaylı anlatılsa çok daha iyi olurmuş.
çok sevdim bu filmi ismi dolayısıyla akıllara değişk şeyler gelebilir ama o düşünceleri silip filmi izleyenlerin ne demek istediğimi anlarlar zaten çünki film çocukların hayatlarını anlatıyor ve filmin sonuna kadar güzelce işliyor oyuncularının hepsi çok başarılı gülmek isteyenlerin izlemesi gereken bir film özellikle demet akbağ büyük bir oyunculuk çıkarmış onun her karesinde güldüm ya..:
film beklediğimden daha güzeldi.senaryo yeterince etkileyici ve bunu biraz da mizahi dille anlatmışlar.demet akbağ süperdi.kıraçın müziği içime işledi.ama argo ve küfür yine hatsafhada.ama böyle bi filmde sırıtmıyor.beğendiğim nadir Türk filmlerinden.
güzel ve kaliteli bir Türk filmiydi.Ancak ihtilalde anarşist olarak aranan kadının rölü gerçeği yansıtmıyordu.Biraz daha sol örgüt üyesiymiş gibi görünebilirdi.Ama küfürde baya çok olmuş.:)
10 10 10 tek kelime.oyunculuklar mukemmel hepside.konu çok farklı çok guzel.ya bayıldım ben ya.annenın yaptığı.kendını olume atdı ama once oğluna sarıldı kokladı öptu bıle bıle.ay süper.ya.hele kıraç soyledği şarkı tuylerım dıken dıken oldu.bu ne guzel yorum.bayıldım.her karesıne her yerıne.tek sonunda sarp ne oldu o kaldı birtek ona uzuldum.ama çocukların sonu superdi..özgu her zamankı gıbı harıkaydı.demet akbağ hele mutlaka ızleyın hepsi super oynamışlar .mutlaka ızlenmelı ve ders çıkarılmalı.ve gene erkek mılletı işte. ve sonuçları....
Film gayet güzel, en azından özenti Amerikan filmlerinden değil :) ben gayet beğendim hatta filmin bitmesini hiç istemedim :)ben derimki izleyin not: espiriler çok orjinal
Filmin ismi faul olmasına rağmen film gayet başarılı bence, tabii ki bir Beyneminel kadar hiç değil. Ama izlenecek dersler çıkaralıcak bir film. Demet Akbağ ve Sarp Apak çok başarılı, küçük oyuncular da öyle; ancak Özgü Namal çok zorlamalı keşke hiç bilmediği bir dil hiç konuşturulmasaydı çok ama çok zorlamalı oynamış rolünü. Herşeye rağmen izlenir bir film.
Kadroda önemli bir Demet Akbağ olmasına rağmen , İpek Tuzcuoğlunu kutlamak gerek bu filmi izlenir kılıyor. Çocuk oyuncularda rollerine oturmuşlar ah bir de yönetmen neyin nasıl yapacağını ve finali nasıl kurgulayacağını bulsaydı .. 10/5