O... Çocukları
3,8

mertcan-ozcam
mertcan-ozcam

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
demet akbağ müthişti, sırf onu izlemek için bile gidilebilecek bir film. adıyla ilgili eleştirilerin ne kadar yanlış olduğu izlenince anlaşılıyor. şiddetle tavsiye ederim.
MehmetB
MehmetB

25 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Film gayet güzeldi ama ara ara eksiklikler kendini hissettiriyor örneğin: filmin sonunda saffet e noldu insan merak ediyor bunun gibi bir çok şey; fakat film gayet güzel kesinlikle izlemenizi öneririm
esat132
esat132

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle aldığı puanın çok daha fazlasını hak ediyor...Her ne kadar başlığa bağlı olarak "çocukların" böyle bir ortmadaki yaşamını anlatmasa da generl olarak çok başarılı bir film..."Çok küfürlüydü" diyen arkadaşlarım oldu benim ancak ne bekliyordunuz ki* asıl küfürler olmasaydı bu filme başarılı demezim...Mutlaka izleyin 9/10
ilkayinal
ilkayinal

28 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bu arada müzikler olağanüstü ve öyle güzel dağıtılmış öyle güzel yerlerde dahil olmuş ki filme bunun içinde ayrıca tebrikler.
Tekrardan Filmde emeği geçen herkesin ellerine sağlık.Türk sineması Çok güzel bir film kazandı...
esrayerda
esrayerda

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
izlenebilir normal
Ertan Can
Ertan Can

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
eaten_hunt arkadaşım, sen kendi söylediklerine inanıyor musun acaba? Filmi izlettiren Özgü Namaldı ki Sarp Apak süper bir performans çıkartmış! Avrupa Yakasındaki kaypak rolüyle senin aklında kalmış olabilir buna göre yargılamaman gerekir ki oyuncuyu tarafsız değerlendirebilesin! Demet Akbağa zaten söylenecek kelime yok!
aysan86
aysan86

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Filmin akışı ve gidişatı hoştu,Demet akbağ başta olmak üzere oyuncu kadrosu çok iyiyydi ama küfür ve argo had safadaydı:(
siyah-masal
siyah-masal

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
etkıleyıcı bır fılm ozellıkle hatıce karakterı benı benden almıs ıcıme ıslemıstır oyuncular bence harıka bır ıs cıkarmıslar elestırenlerın vardır bır bıldıgı dıyemıyecegım sadece özgu namalın aksanı pek bı kulak tırmalıyor o kadar herseyıyle guzel bır fılm
snoop-08
snoop-08

11 Haziran 2009 tarihinde eklendi
demet akbağ:ne büyük bi oyuncusun sen
özgü namal: sen insansan biz ne oluyoruz.
film:10/9
selimozer89
selimozer89

11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir film olmuş.konusu çok güzel olay bölümü uzun tutulmuş ve sonuç bölümünü ise nedendir çok kısa ve basit tutmuşlar.10 üzerinden 9.kesinlikle gidilmeli izleyiciyi etkisi altına alıyo.bu arada filmdeki yerli ve yabancı müzikler de çok güzel :D
balik3333
balik3333

13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
70lere farklı bir pencereden bakabilmiş bir film. kesinlikle izlenmeli. Demet akbağ olayı bitirmiş, yan rolde devleşmiş.
hazelixx
hazelixx

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmin kadrosundan etkilenerek gittim filme. ama sadece kadrosuyla değil konusuyla anlatımıyla çok harika bir film izlemiş oldum.
böyle güzel türk filmleri çekildikçe çok mutlu oluyorum
pulp-fiction
pulp-fiction

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Şoktayım! Nasıl böyle bir filmi sinemada izlemedim! Hiç böyle bir film olacağını tahmin etmemiştim. Çok etkilendim ve çok beğendim. Bravo, Türklerde iyi film yapmaya başlıyor. Kesinlikle taklitsiz ve kaliteli kadrosu ile iyi iş çıkarmışlar.
chichico
chichico

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmi izlerken kesinlikle sıkılmıyorsunuz.. oyunculuklarda harika..ben konusunu da çok değişik buldum, evde boş bir vakitte çok eğlenerek izlenecek bir film.. 10/7.4
yakup-kucuk
yakup-kucuk

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film gerek oyuncu seçimi gerekse işlenilişi bakımından mükemmel olmuş. Kıraçın seslendirdiği şarkıyıda unutmamak gerekiyor. Filmedeki tek sorun filmin ortasında sonunun tahmin edilebiliyor olması, filmin sonunu daha çarpıcı yapabilselerdi 10 üzerinden 10 u hakederdi. İzlenilmesi kesinlikle tavsiye edilir.