Hayatimda hiçbir zaman bir romantik filmin beni bu kadar etkileyecegine kesinlikle inanmazdim. Emegi geçen herkese çok tesekürler. Bakalim etkisinden ne kadar zamanda kurtulucam.....
Bu film için üye oldum.Ömer faruk sorak ,ve tüm emeği geçenleri alkışlıyorum.Seyretmezseniz pişman olursunuz.ömrümde hiç bir filmin son 20 dakikasını 2 kez seyretmemiştim.Her şey harikaydı.Çocuklarım bile bayıldı.Etkisi uzun sürecek,herkese tavsiye edeceğim.
Daha güzel bir son düşünelemezdi karakterlerı sevmedım hatta nefret ettım kı bu şahsi düşüncem film bunlar dışında çok başarılı emegı gecenlerı kutluyorum
Büyülendim , Bu cümle ile başladığım çok az film vardır.
Bunların arasında ki en iyi türk filmi ise kesinlikle budur. Doğumuyla bir hayat kurtarmanın, ölümüyle hayat vermenin birbirine eşit olduğu tek yapıt.
Flashback ler çok iyi, zamanında ve birden...Tabi ki müthiş müzik eşliğinde.
Fimin sonunda resmen yarım kaldım. Sanki tam hissetmiyorum kendimi , o giderken benden de bişeyler aldı sanki. Bu kadar hissettirdi işte film. Tek kelime ile kusursuz.
10 üzerinden 10 verdim. DVDsini alıp izleyin ve kimseye ödünç vermeyin. Mutlaka tekrar izlemek isteyeceksiniz.
Bazi yorumlar nasilda acimasiz. Hollywoodin "sweet november"ina bayiliyoruz ki, 70 li yillarin Turk filmlerinin senaryosu milyon kere daha iyidir. ama bu kadar iyi bir filmi acimasizca elestiriyoruz. acikcasi Turk filmi diyince acayip negatif olan ben, bu filme bayildim. cunku gercekten iyi izlenilesi bir film.
film olduka srkleyici,klasik ve hi rastlanlamayacak bir hikayesi olmasna ramen ok beendiim bir filmdi.hibir dakikasnda sklmayacanzdan emin olabilirsiniz.tavsiye edilir.
Antalyada dün vizyonda son kez gösteriliyordu. En başından beri gitmek istiyodum ama düne nasipmiş. Film gerçekten harikaydı. Abartma falan olduğunu düşünenler ve filmi beğenmeyenlerin film zevklerinde kesinlikle sorun var. Film mükemmel daha fazla konuşmaya gerek yok. ;)
çok yorum yapmaya gerek yok kesinlikle ama kesinlikle izlenmesi gereken bi aşk filmi,26 yaşındayım ve sinema delisiyim bazen duygulandığım filmler olsa da ilk defa bu filmde ağladım bu da bi tesadüf olamaz film harika...
Yeni izleyebildim ama filmi çok sevdim. Kimse bukadar tesadüf olur mu demesin, bu bir film, yani bir masal. Oyunculuklar, duygular, görüntüler, çok başarılıydı. Benim için filmin bir lezzet bırakması önemli ve bıraktı. 10/10
Anakarada aşık olmak.. Bende burda aşık oldum ve sevdiğimle izledim. Perdede gördğümüz çoğu yer-mekanda bizimde hatıralarımız vardı. Adeta yaşadım filmi.. Güldürdü ağlattı yeniden sevdirdi, aşkı tekrar yaşattı film. 10/10 verdim anasını satim,gidin izleyin. Ankarada aşık olmayanlarda izlesin