Karayip Korsanları Salazar’ın İntikamı
4,3

StreetMelodeez
StreetMelodeez

19 Nisan 2020 tarihinde eklendi
bence kötü değil ama serinin en kötü filmi buydu bu filmi johnny deep için izlerim çok severim jack sparrow bu filmde çok arka planda bırakılmış yan karakterlerden bile daha az var resmen ve bitik haldeydi ben yine önceden bi anda kafasında bişi planlayıp oyunlar yapmasını beklerdim filmde olsa o zekasının hayranıydım bu filmde hiç yoktu bu film elizabethi turneri filan yeniden göstermiş bi sonuca baglamıs o yönden güzel zaten diğer filmlere göre az izlenmiş
yağız köse
yağız köse

11 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
valla daha izlemedim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
spoiler:
nihal o.
nihal o.

28 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Çok kalitesiz macera göremedim,jacks oynatmasalardı çok sıkıcıydı daha iyisi olabilir. Önceki filmlerde olan heyecan yok beklediğime değmedi
StarkSan 6.
StarkSan 6.

29 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
after creedits sahnesi STARKSAN62 kanalında. ..................................................................
Ertan Ö.
Ertan Ö.

6 Haziran 2017 tarihinde eklendi
Karayip korsanları fantastik maceranın komediyle süslendiği güzel bir seri, ancak her biri ayrı bir film önceki filmlerin konusuna atıf yaparak bütünlük beklemek yanlış olur. Sonuçta efsaneler ve mitlerle bağlantı kurup mistik, ezotorik ve büyülü bir ortam yaratılmış. Baştan sona aksiyonun kesilmediği sürükleyici bir film, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Görsel efektlerin mükemmel güzellikte ve kusursuz denecek açıda olması ayrı bir hayranlık uyandırıyor. Jack Sparrow karakteri bize yabancı gelmeyen bir karagöz hacıvat ikilisinin herbirini yansıtıyor ve bize sevimli geliyor. Poseydonun mızrağının bulunup bulunmayacağı araştırması lanetlerin kalkması ile sadece filmi değil serilerin bitmesine de neden olabileceğini düşündürüyor. Lanetler kalkarsa Karayip korsanlarının sihirli havası da kalkar...
Goddess
Goddess

8 Haziran 2017 tarihinde eklendi
Diğer serilerini izlemediğim için kendime çok kızdım film muhteşemdi her sahnesinde çok eğlendim duygulandığımda oldu jack muhteşem bir karakter.