bunyamin29
27 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Yıllardır beklediğim seriye bugün gittik filmin sonunda anladık ki Karayip Korsanlarını gerçekten özlemişiz.Filme gelirsek diğer 4 filmden bağımsız olmuş ama o filmleri izlemeyenler son filmdeki bazı şeyleri anlamaz.Kaptan Jack gene bildiğimiz gibi filmdeki en önemli unsurlardan biri 4.filmde olmayan Orlando Bloom ve filmin sonunda ortaya çıkan Keira Knightley bu ekibi gerçekten özlemişiz.Karayip Korsanları serisi devam etmelidir Kaptan Barbaso'nın nasıl kurtarılacağı ve başka hikayelerle seri devam etmelidir...
Senelerdir dört gözle beklediğim filme çıkar çıkmaz gittim tabikii de.Soluksuz izlediğimi ve her şeyin kusursuz olduğunu söyleyebilirim.Ne diyebilirim ki Johnny Depp bir efsane zaten.Oyunculuğu,mimikleri,jestleri tek kelimeleyle kusursuz.Birde bu dev efsane kendisiyle beraber efsaneleşmiş bir filmin başrolü.Gerçekten çok güzeldi ben artık o kadar özlemişim ki seriyi izlerken duygulandım hatta.Söyleyecek hiçbir şey yok gerçekten ama gerçekten film tek kelimeyle MUH-TE-ŞEM-Dİ!
Filmin bu serisi super olmus 1 saniye bile sıkılmadan izledik.Johny Depp in oyunculugu yine mukemmeldi.Gorsel efektler cok iyi kullanilmis hayranlikla seyrettik.Serinin sonraki filmini heyecanla bekliyorum.
Elbette ki bu seri mükemmel fakat son film biraz aceleye gelmiş gibi reklamları çok iyi yapılmadı çok tanıtılmadı.Zaten filmde de eksikler var korsan filmi ama filmin çoğu karada geçmiş heyecanlı bir giriş yoktu.Öbür serilerde heyecan dorukta olmasına rağmen bu öyle değildi.Kaptan Jack biraz arka planda kalmış gibiydi Will Turner i aramak için Elizabeth in de gitmesi filmin içinde olması gerekirdi bence karmaşa çok yoktu ama yine de iyi bir filmdi yalnızca öbür serinin öbür filmlerine göre daha iyi olabilirdi.
Karayip korsanları fantastik maceranın komediyle süslendiği güzel bir seri, ancak her biri ayrı bir film önceki filmlerin konusuna atıf yaparak bütünlük beklemek yanlış olur. Sonuçta efsaneler ve mitlerle bağlantı kurup mistik, ezotorik ve büyülü bir ortam yaratılmış. Baştan sona aksiyonun kesilmediği sürükleyici bir film, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Görsel efektlerin mükemmel güzellikte ve kusursuz denecek açıda olması ayrı bir hayranlık uyandırıyor. Jack Sparrow karakteri bize yabancı gelmeyen bir karagöz hacıvat ikilisinin herbirini yansıtıyor ve bize sevimli geliyor. Poseydonun mızrağının bulunup bulunmayacağı araştırması lanetlerin kalkması ile sadece filmi değil serilerin bitmesine de neden olabileceğini düşündürüyor. Lanetler kalkarsa Karayip korsanlarının sihirli havası da kalkar...