volkanick
30 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Kaptan America'nın, moda deyimle, paralel yapı ile mücadelesi...
Filmin ilk yarısı bir süper kahraman filminden çok bir ajan filmi gibi ve winter soldier maskeli haliyle çok karizmatik ama filmin ikinci yarısı bütün süper kahraman filmi klişelerini içinde barındıran sıradan bir havada geçiyor.
Bu filmle "Kaptan Amerika" karakterini biraz sevmeye başladım. Filmin Kaptan Amerikayla Kış Askeriyle savaşı gerçekten çok beğendim. Genel olarak Kış Askerinin bulunduğu sahneleri baya beğendim fakat Kış Askerini daha iyi tanıtabilirlerdi. Karakterin kişiliği daha da genişletebilirlerdi. Beklentileri karşılayan film olmuş. İzlemenizi tavsiye ederim. Puanım: 8/10
İlk filmin senaryosu sürdürülmeye çalışılmış. Tamamen ilk filmden bağımsız bir film yapmak istememişler ama çok da devamı gibi olmamış. Hydra figürü sürdürülmüş ve Zola daha ön plana çıkarılmış senaryoda ve bu algoritma hala da yok edilmedi. Bu yüzden her an karşımıza çıkabilir. Senaryo bunları açıklarken derinleşse ve güzelleşse de devamında aksiyondan başka bir şey yok yani filme 120 dakika dersek bunun 80 dakikası aksiyon.