Hesabım
    Kill List
     Kill List
    Vizyon tarihi belirsiz | 1s 35dk | Korku, Gerilim
    Yönetmen Ben Wheatley
    |
    Senarist Amy Jump, Ben Wheatley
    Oyuncular: Neil Maskell, Myanna Buring, Harry Simpson
    Üyeler
    3,0 9 Puanlama, 4 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Elindeki işi yüzüne gözüne bulaştırdıktan sonra yeni görev üstlenen bir tetikçi üç cinayet için garanti vererek önceki başarısızlığına dair sağlam bir bedel ödeyecektir. Başlangıçta kolay bir iş gibi görünen olay çok geçmeden farklı bir biçimde çözülmeye başlar. Öyle ki katilin kalbi dipsiz karanlıklara doğru yola çıkacaktır. Bedel sözcüğü hiç ummadığı bir anlamda gerçek olacaktır. Hayatı yönetenin kişinin kendisinden ziyade çok daha yüksek bir güç ve enerji olduğu aşikardır. Ve elbette duruma teslimiyet kaçınılmazdır.

    Fragmanlar

    Kill List Orijinal Fragman 1:45
    Kill List Orijinal Fragman
    517 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    İzlemeniz Gereken 8 Folk Korku Filmi
    Haberler - Özel Dosyalar
    27 Temmuz 2019 Cumartesi
    Psikoloji Öğrencilerinin İzlemesi Gereken 15 Film!
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    PDR ve Psikoloji bölümü öğrencileri ve yeni tercih yapacak olanlar buraya!
    12 Temmuz 2017 Çarşamba

    Oyuncular

    Neil Maskell
    Rolü : Jay
    Myanna Buring
    Rolü : Shel
    Harry Simpson
    Rolü : Sam
    Michael Smiley
    Rolü : Gal

    İzleyici eleştirisi

    Ilknur K
    Ilknur K

    Takipçi 1.236 değerlendirmeler Takip Et!

    3,0
    1 Kasım 2013 tarihinde eklendi
    Film çok farklı başlayıp ilerliyor. Yani atmosferinde bir farklılık ve orjinallik var. Sonunu az buçuk anladım ancak net bir sonuç yine de yok. İkincisi çekilecekmiş gibi yarım bırakmışlar sanki.
    kemerlee
    kemerlee

    Takipçi 693 değerlendirmeler Takip Et!

    3,0
    4 Şubat 2012 tarihinde eklendi
    Oldukça farklı ve ilginç bir yapım şiddet sahnelerindeki gerçeklikte insanı etkiliyor ama sonunda orta kalıyorsunuz, aklınızda birsürü soru işareti, küçük ipuçları film boyunca verdi yönetmen ama bu tarikata, ayine ve amaçlarına karşı hiçbirşey bilmeyen insanların neden o, neden o finaldeki olay, amaçları neydi demekten kendini alamıyor, yönetmen yorumlu versiyonu yada filmle ilgili uzun bir röportajını bulmadan bunlar çözülemez.
    Turgay Buğdacigil
    Turgay Buğdacigil

    Takipçi 1.880 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    28 Haziran 2021 tarihinde eklendi
    “Kill List”; senaryosunu, editörlüğünü de birlikte üstlendiği (eşi) Amy Jump ile birlikte yazan Ben Wheatley’in yönetmen koltuğunda oturduğu bir drama… Prömiyeri, 12 Mart 2011’de South by Southwest (SXSW) festivalinde yapılan ve 2 Eylül 2011’de İngiltere’de vizyona giren filmin, 6.4/10 (37.779 oy) ve 3.3/5 (5.000 üzeri oy) olan IMDB ve Rotten Tomatoes izleyici puanı ortalamalarıyla 7.3/10 (95 yorum) ve 67/100 (22 ...
    Devamını oku
    Hasan Karakol
    Hasan Karakol

    30 değerlendirmeler Takip Et!

    3,0
    15 Kasım 2021 tarihinde eklendi
    Yıllarca önce izlemiş ve beğenmiştim sonra bir türlü aklıma gelmedi adı aradım taradım yok her neyse yeniden buldum tekrar izledim film çok tekinsiz ilginç rahatsız eden bir yanı var dünya da böyle insanların var olabilme ihtimali bile korkunç, yasaklı bir film sanırım gösterime girecek salon bulamamış İngiltere de bile bir kaç sinemada gösterilmiş.

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke İngiltere
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2011
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe 800 000 USD
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı HD
    Renk Renkli
    Ses formatı Dolby Digital
    Yapım formatı 2.35 : 1 Cinemascope
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2011, En iyi film: Korku, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2011.

    Yorumlar

    • Rogojin
      Kill List'in çok etkileyici bir korku filmi olduğunu söylemek gerek. Başka yorumcuların da söylediği gibi; Kill List'in ilk yarım saati ne izleyeceğimiz hakkında bir ipucu vermiyor ya da veriyorsa bile bu bir gerilim ya da korku filimi izleyeceğimizi bize düşündürmüyor. Ancak baş karakterlerimizin aldığı iş sebebiyle cinayet işlemeye başlamasıyla beraber işler değişiyor. Jay'in Irak işgaline katılmış bir asker olduğunu düşündüğümüzde ıraklılara neler yapmış olduklarını da bize bir kaç cinayetle göstermiş oluyor Ben Wheatley.Filmin en etkileyici yönleri çok çok iyi kullanılmış film müziği, çok iyi kullanılmış kısa sahneler ve sıçramalarla süslenmiş gibi duran üslubu, çok iyi oyunculukları ve görüntü yönetimi kesinlikle. Wheatley'nin başarılarından birisinin şiddetin hiç sinema hissi vermeden verilmesi olduğunu söyleyebiliriz. Bu karakterlere ve onların gerçekliğine ikna ediliyoruz ve insanı afallatan son on beş dakikalık bölümde herşeyin aslını ve farkında dahi olmadığımız sırları öğrenirken filmin neredeyse gerçek üstü bir hava atmosfere girmesine rağmen bu insanı geren, ürküten gerçekçilik hissinde sıkışıp kalmış şekilde izlemeye devam ediyoruz. Hereditary/Ayin filminden sonra gördüğüm en etkileyici psikolojik korku filmlerinden birisiydi Kill List. Bence kalburüstü bir çalışma.
    Back to Top