The BFG
3,2

Mert H
Mert H

20 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Steven Spielberg için izlediğim, beklentim çok düşük olmasına rağmen beğenmeden, hayal kırıklığı ile tamamladığım bir film oldu. Filmin ne için yapıldığı, tam olarak ne anlatılmaya çalıştığı bile muamma. Hiçbir sahnede şaşırmıyor ve duygu yoğunluğu yaşatmıyor. Disney'e yakıştıramadığım bir film.
Yunus K.
Yunus K.

2 Temmuz 2016 tarihinde eklendi
bugün (2016-07-02) tarihinde eşimle beraber bir hevesle gittiğimiz film çoocuk filmi çıkıp:) sinemada 3+2 kişi bunun 2 si biz oluyoruz vardı ve sinemanın yarısındada bu 3 kişi salondan çıktı:)
biz ise ramazan olduğundan dolayı ve yapacak birşeyimiz bulunmadığından dolayı sonuna kadar izledik.

gidecek olanlara tavsiye etmiyorum, çocuklarınızı gönderebileceğiniz bir film. 15 yaş ve altı.
Murat A.
Murat A.

15 Nisan 2017 tarihinde eklendi
Allah yer yüzündeki tüm canların sesini duyar ölülerin sesini duyar karıncanın ayak sesini işitir. Bfg deki dev burada Tanrı'yı mı oynuyor? Çocuğun sordugu SORULAR; Sen kaç yaşındasın? - Muhtemelen dünya ile aynı yaşdayım!

Ayrıca rüyaları da o hazırlayıp gece evleri gezip gezip üfürüyor! Bfg de gizli mesaj mı var? O burda Tanrı'yı mı oynuyor? Ayrıca Çirkin yapılmasının sebebi ne? Eğer tanrıyı oynuyorsa haşa Cenab-ı Allah'a gönderme mi yapılıyor. Allah'ta senin benim gibi birisi izlenimi mi verilmek isteniyor? Şayet sorular Çoğaltılabilir! Onu tutacak olan birisi olduğuna inanıp balkondan atlaması da cabası!