*Oyundan uyarlama çok özgün ve güzel bir senaryosu var aslında .. Sorun belki oyunculuk ve belki biraz yönetmenle alakalı , Film, seyirciye kendini tarif etmede sorunlar yaşıyor gibi
Filmi ilk kez sinemada izlediğimde 3D li gözlüğün de etkisi ile karanlik bir şekilde izlemiş ve bana bir çok mantik hatasi ile çok kötü bir senaryo içeren bir film gibi gelmişti.Her şeye rağmen aksiyon sahneleri bilgisayar oyunu ile uyumlu ve etkileyiciydi.Şimdi filmi ikinci izledim ve fikrim değişti.İkinci kez izlediğimde taşlar daha iyi yerine oturdu ve ilk izlediğime göre daha ıyi bir film olduğunun farkına vardim.Evet senaryosu çok iyi değil ama çok da kötü degil biraz daha karakter derinliğine inilmeli ve iki zıt düşünceli grup daha iyi seyirciye açıklanmalıydı.Serinin devam filmlerinin daha iyi olacağına inaniyorum.
Böyle lüzumsuz bi film hic izlemedim heralde.Fantastik desen fantastik degil bilim kurgu desen bilim kurgu degil.Bi kere kurgusu yoktu filmin.İzledigim 2saate verdigim zamana acıyorum zira bi sure sonra komedi filmi gibi dusunmeye calistim bayagi da basardigimi soyleyebilirim.o kadar sacma bi filmdi yani
Öncelikle şunu belirtmek isterim bugüne kadar izlediğiniz her filmden birşeyler öğrenebilir, çıkarım yapabilirsiniz. Film ne kadar kötü olursa olsun . Iyi bir sinema izleyicisi olduğumu düşünüyorum. Ve bu film beklentilerin çok çok altında kalmış. Başından sonuna kadar kafanızda hicbir parça oturmayacak . Soru işaretleri ile dolu . Kurgu sıfır, senaryo eksik , giriş gelişme sonuç yok. Evet yok. Yanı picasso nun tabloları gibi. Eğer picasso seviyorsanız bu film tam size göre;) . Yine de iyi seyirler.