Lanet
3,1

sinema
1 ziyaretçi
16 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Cinayet kasetleri mükemmeldi arkadan gelen müzik her şey tam olmuştu. Keşke sus işareti yapan çocuklar çıkmasaydı sonuna daha iyi bir şey düşünebilirlerdi. 8/10
Furkan Ş.
Furkan Ş.

29 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Film iyiydi izlenmeye değer bir film.Korku Filmi Sevenler Özellikle Evde Geçen Korku Filmleri Seven Kişilere Öneririm.
bpame
bpame

13 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Gündüzden uzak gece hayatı, loş koridorlar, loş odalar, çatı arası ... Klişe bir kasvet havası . .. Fakat gizem ve gerilimi filmin sonuna kadar korudu. Sonu ise .... Puanım: 6/10
Aysegul Kalagoglu
Aysegul Kalagoglu

5 Nisan 2013 tarihinde eklendi
Kubrick'in SHINING filminden sonra izlediğim en rahatsız edici, bitse de kurtulsak dediğim, gerim gerim gerildiğim çok güzel bir filmdi...Şiddetle türün meraklılarına tavsiye ederim...
Fatma Kılıçaslan
Fatma Kılıçaslan

26 Mart 2021 tarihinde eklendi
Güzeldi. Spoiler yemediyseniz sonu sizi etkileyecek ve şok edecektir. Benim gibu kork, gerilim sevenlerin izlemesi gereken bir film.
Güner Irmak ERGOVAN
Güner Irmak ERGOVAN

20 Ekim 2020 tarihinde eklendi
bilim insanlarından aldığı tam notu hak eden film çok başarılı mutlaka izleyin ve yalnız olmayınnnnnnnnn
Burak Harmanlı
Burak Harmanlı

20 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Ya bı flim bu kadar mı sıkıcı okur arkadaş beğenenler neyini beğendi flimin resmen bitsin diye izledim 1 puanı bile haketmiyor ben flim çeksem bundan daha iyi çekerim yemin ediyorum
Nisa  D.
Nisa D.

3 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Filmin aksiyon kısmı hemen başlığerlerinden farklı ve ilgi çekici bir film.Aşırı korkunç değil fakat konuyu iyi kurgulayıp güzel bir final yapmış kıvamında bir bilir.
Nycto
Nycto

25 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Film, ilk başlarda biraz sıkıcı ilerlerken bir anda sanki bir korku filmi değilde, polisiye filminin içindeymişsiniz gibi hissettiren bir yapım olmakla birlikte oldukça tahmin edilebilir bir sonu vardı. Fakat tabiki çoğu korku filminde olduğu gibi içinde bulunan oyuncular yine akılsızca hareket ediyorlardı. "Dünyanın en korkunç" filmi olarak nitelendirilse de bana kalırsa bir korku filminden ziyade gerilim filmiydi.
Sonları daha güzeldi ve başrolün oyunculuğu gerçekten de iyi yansıtılmıştı.
Korkudan ziyade gerilim ve polisiye sevenlere tavsiye edebilirim...