Selda K.
15 Haziran 2017 tarihinde eklendi
Heyecanlı ve sürükleyici bir film olmuş. Russell Crowe faktörü de önemli. Keyifli seyirler. Russell Crowe deyince, bu film Russell Crowe DVD serimin içinde yer almalı.spoiler:
Aksiyon olarak soluksuz bir film. Ama konu olarak vasat bir film. Aksiyon sevenlerin izlemekten keyif alacağı bir Tom Cruise filmi. İkinci film için hazırlıklara başlanmış gibi bir finalle kapanışı yapıldı. İkinci film nasıl olur tahmin etmek zor ama aksiyon kaldığı yerden devam edecek gibi duruyor.
Tom Cruise den beklenen fazla aksiyon sahneleri yalnızca hızlı sahne geçişleri ile sağlanmış kurgusu bakımından güzel dizayn edilmesi üzerine 3 yıldız hak eder en azından. Ayrıca kesinlikle korku kategorisine girmemesi gereken bir yapım . Ortalama bulduk
Senaryoya odakli bir film beklerdim fakat görsel efektlerle süslenmiş içi boş bir filmle karşılaştım. Verdiğim 23 tl'ye yazık oldu. İzlemeye gitmeyin demiyorum fakat çok fazla bir şey de beklemeyin.
Mumya, eski mısır, gizem derken bi zombi filmi çıktı. Ne yazık ki fragmanını da izleyip heyecanlanarak sabırsızlıkla gittim ama film bitmek bilmedi bana. 3d izlemenin de bi ayrıcalığı yoktu. Film sonunda devam edeceginin sinyalini verdi ama ben bir daha gider miyim pek sanmıyorum. Bu arada dün saati uymadı diye mumya yerine wonder woman a gitmiştim ki o film 2 gömlek daha üstmüş. Buna 3 puan yeter o da Russel için
Film vasat. Mumya filminden çok zombi filmine benziyor. Nerde o eski imhotepli mumya. Ayrıca kimi getirirlerse getirsinler başrole Brendan fraser olmadıkça isterseler 10 seri daha ceksinler boşşş...