ben bu filmi her izlediğimde hem ağlayıp hem de güçlü oluyorum hayatımda gördüğüm en güzel en mükemmel film olabir ve bu filmi en az 10 defa izlemişimdir bana güç veriyor ve abimi hatırlatıyor :( :)
animasyon seven ya da sevmeyen, büyük, küçük herkesin izlemesi gereken harika bir animasyon film olmuş. Kesinlikle ve kesinlikle izleyin. Devam filmi olur mu bir bilgim yok ama umarım çekerler.
Bende oglumda cok guzel vakit gecirdik. Esprili surukleyici suprizli bir film. Bu filmi begenmeyene saygi duymuyorum. Siddetle tavsiye ederim. Cok iyi bir film. 6 yasile 18 yasa hitap ettigini dusunuyorum.cocuklarinizi mutlaka goturun mahrum birakmayin
bir animasyon ancak bu kadar güzel olabilirdi. harika ve hayata yön ve ders veren bir aile filmi. bayıldım ve herksin izlemesini kesinlikle tavsiye ederim . ve de walt disneye çooook teşekkür edrim içinde ağlama,düşünme,kahkaha her şey var ;) :( :)
Bugün izledik tam benim tarzımda. Ama Astro Boy (2009)'dan çalıntı. spoiler: Dediğim hikayede Astro'nun insan hali Toby ölüyor. Ölürken "Şapkası" arkasında kalıyor. aynısı Hiro'nun abisine oluyor. Bunun yanı sıra diğer konuşmaların da bir kısmı Astro Boy'dan: spoiler: Dr. Tenma, Dr. Elefun (Ochanimuzi)'a "O artık öldü ve Geri gelmeyecek", diyordu. Ve Hiro, Baymax'e "Tadashi (abisi) öldü, o geri gelmeyecek" dedi. Yanı sıra fütüristik bir hikaye ve spoiler: Tokyo (hikayedeki adıyla "Sanfransokyo"da geçiyor. Astro'nun uyarlanmamış hikayesinde Metro City, Tokyo'dur (Tokyo'nun üzerine kurulmuş ta olabilir. . Kısacası az çok çalıntılar var ve Astro Boy bu kadar başarılı olamadı (6 Süper Kahramana ait 7 ödül var!). Ama sevmedim değil. Zaten Astro Boy'da, "Gökteki Kale"den çalıntı figürler var, sanırım birisi bir yerde yazmıştı :) . Ama hepsi benim tarzımda, yani çalıntı olması bir şey ifade etmiyor. Çok beğenerek izledim!